Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Σλοβενία συνεχίζει την καριέρα του ο Βεροιώτης Νίκος Τζωρτζίνης

Ο 22χρονος Βεροιώτης χαντμπολίστας, Νίκος Τζωρτζίνης, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την Σλόβαν Λιουμπλιάνας.

Γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου 2002, με ύψος 1.96, ο Τζωρτζίνης ξεκίνησε την πορεία του στον Φίλιππο Βέροιας, αγωνιζόμενος στην ανδρική ομάδα από το 2018 έως το 2020.

Στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τέσσερα χρόνια (2020-24), αφήνοντας το στίγμα του στο ελληνικό χάντμπολ.

«Όταν η Σλόβαν εκδήλωσε ενδιαφέρον της να αγωνιστώ για αυτήν και όταν μου παρουσίασαν το έργο, ήταν αδύνατο να πω όχι. Για μένα, το να έρθω στη Λιουμπλιάνα θα είναι μια σημαντική καμπή στη ζωή μου, καθώς θα παίξω για πρώτη φορά εκτός της χώρας μου. Αλλά ο λόγος και οι φιλοδοξίες είναι αρκετά μεγάλες, οπότε ανυπομονώ πραγματικά», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός και συνέχισε «Το όνειρό μου είναι να παίξω στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύω ότι εγώ προσωπικά και η ομάδα μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει η Σλόβαν στα παλιά της μεγαλεία. Την επόμενη σεζόν βασικός μου στόχος είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα Σλοβενίας. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στον σύλλογο, ειδικά τους Uroš Zorman και Boštjan Fick, που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σε μένα και με πιστεύουν», κατέληξε ο Νίκος Τζωρτζίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ