Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη «μπουζού» γιατί μετέφερε παράνομα 500 λίτρα λάδι

Αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης λάδι περιείχαν 100 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ», τα οποία εντοπίστηκαν σε όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας σε περιοχή της Πιερίας. Τον οδηγό και ιδιοκτήτη του οχήματος σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας και τον συνέλαβαν.

Συνολικά κατασχέθηκαν 500 λίτρα λάδι

Συνολικά κατασχέθηκαν 500 λίτρα ελαίου για τα οποία δεν κατείχε τα σχετικά παραστατικά κατοχής, καθώς και το όχημα που οδηγούσε. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου-Ολύμπου.

3 σχόλια:

  1. Εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο εμένα είναι που επιμένουν να αγοράσουμε τα δοχεία..Τόσο ενοχλητικοί οι πωλητές που γνωρίζουν και πότε περίπου θα έχουν τελειώσει. Και να μην πάρουμε 1 δοχείο αλλά 5 6 .Άντε να ησυχάσει και το κεφάλι μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρουφιανεψε το στους εφοριακους. και να βρουν απο ποιο εργοστασιο το παραγουν. Ειμαι σιγουρος οτι θα δοχεια προερχονται απο Βουλγαρια και εχουν αποθηκες στην Ελλαδα. Για να βλεπεις οτι τα πουλανε χωρις παραστατικα και αποδειξη σημαινει κλεψιμο. Και σε λαικες αν δω θα πεσει ρουφιανια. Μονο απο παραγωγο θα παιρνετε και το λατζιμας.

      Διαγραφή
  2. λογικα επιμενουν να πουλανε σε ηλικιωμενους για να τελειωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ