Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλλιεργούσε 31 χασισόδεντρα στην αυλή του στην Αλεξάνδρεια


Στη σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού άνδρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, προχώρησαν την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 οι αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας χθες το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αύλειο χώρο της οικίας του σε χωριό της Αλεξάνδρειας, συνολικά 31 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου και 50 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 16 γραμμαρίων και έναν πλαστικό σπαστήρα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. Μα πως σιγά δεν το πιστεύουμε.🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεψε το. Εγω ψαχνω τους διακινητες και αυτους που παραδιδουν για να δω ποιοι ακριβως ειναι. Δεν μας δειχνουν δημοσια τα στοιχεια τους. Θα αναγκαστω να βαλω drone στα γνωστα απομακρα σημεια βραδυνες ωρες. Να ξεβρομισει ο τοπος πριν ειναι αργα

      Διαγραφή
  2. Να αφήσουν την φούντα ελεύθερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι να έβαζε, ροδάκινα να του βγούν σαν στραβοχυμένος λουκουμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ