Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το έριξαν στην... χορτοκοπτική οι Σελιώτες


Κυριακή σήμερα, με καλοκαιρινές θερμοκρασίες και πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με εργασίες στις αυλές τους.


Όπως οι Σελιώτες για παράδειγμα, μόνιμοι κάτοικοι και μη, που εκμεταλλεύτηκαν την Κυριακή τους κουρεύοντας τις αυλές, τα οικόπεδά τους αλλά και πέριξ αυτών, όχι μόνο για καλλωπιστικούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας και πυροπροστασίας αλλά και... συμόρφωσης, καθώς «τρέχει» στον gov.gr η υποχρεωτική δήλωση καθαρισμού οικοπέδων, με τσουχτερά πρόστιμα να καραδοκούν σε όσους δεν συμμορφωθούν και αφήσουν τα ακίνητά τους... ζούγκλα!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο πρόεδρος του Σελίου Γιώργος Φαρσαρώτος, το πρωί στο χωριό, εκτός από τον ήχο των πουλιών, κυριαρχούσε ο ήχος από τα χλοοκοπτικά και τις μεσηνέζες.



2 σχόλια:

  1. Όλοι να βάλουμε ένα χεράκι καλό θα είναι,στην Βέροια δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς για καθαρισμό και έχω ανησυχίες, εσείς τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μενα υπηρχε πραμα πολυ. Τρακτερ με καταστροφεα επρεπε να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ