Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σείστηκε» ο Τριπόταμος στη μουσική βραδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου

«Πλημμύρισε» από κόσμο ο Τριπόταμος για τη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος. Το βράδυ του Σαββάτου, 29

Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του χωριού μια υπέροχη λαϊκή ποντιακή βραδιά που κέντρισε για ακόμη μια χρονιά το ενδιαφέρον του Βεροιώτικου κόσμου.

Εκατοντάδες πολίτες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και άκουσαν λαϊκά και ποντιακά τραγούδια. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ποντιακά και ακολούθησε λαϊκή διασκέδαση με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε στηθεί μπροστά από την ορχήστα για χορό.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Σιαμλίδης και ο Παναγιώτης Χωλόπουλος. Στην σκηνή βρέθηκαν επίσης ο Αντώνης Καλατής, ο Άρης Γκουτζιλίκας, ο Αντώνης Στογιανόπουλος, ο Βαγγέλης Τολίκας, ο Βασίλης Γκουτζιλίκας και ο Γιώργος Γκουτζιλίκας.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Αλέκος Τσαχουρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου κ.α.

Η διασκέδαση και το κέφι χτύπησε «κόκκινο», με τον κόσμο να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μια αξέχαστη βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων.

Δείτε φωτογραφίες:










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ