Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαν το σπίτι σου, πουθενά!

Θερμό καλωσόρισμα δέχθηκε από τους συμπολίτες του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε την γενέτειρά του, προσκεκλημένος της υποψηφίας ευρωβουλευτή Μαρίας - Ωραιοζήλης Κουτσουπιά (δείτε εδώ). 

Ο έμπειρος πολιτικός έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος που έβλεπε φίλους του από το ένδοξο παρελθόν. Μ' όλους αυτούς είχε πορευτεί για πάνω από 20 χρόνια, καθώς εκλεγόταν από το 1989 έως το 2007 βουλευτής Ημαθίας (σε έξι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις). Αξίζει να σημειωθεί, πως στις εκλογές του 2000 είχε σπάσει και το ρεκόρ των 20.000 σταυρών σε μονοσταυρία! (στο ψηφοδέλτιο έμπαινε ένας σταυρός, αντί για δύο που ισχύει σήμερα).

Mπορεί πλέον να ζει μόνιμα στην Αθήνα και να εκλέγεται στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, αλλά σαν το σπίτι σου... πουθενά!

Στην χθεσινή εκδήλωση της κ. Κουτσουπιά είχε πολλές χειραψίες και αγκαλιές με αγαπημένα του πρόσωπα. Μα την πιο ζεστή αγκαλιά, την είχε με την ίδια την Ωραιοζήλη, η οποία τον ευχαρίστησε από καρδιάς για την παρουσία του στη Βέροια και ειδικότερα για την στήριξη της υποψηφιότητάς της.








3 σχόλια:

  1. Όταν λέτε σπίτι του σε τι αναφέρεστε; Την Ημαθία ή το ΠΑΣΟΚ;
    Πόσο λυπητερό !
    Εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά εντυπωσιακή η αποστασία της νέας εποχής στις συνειδήσεις όλων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρυφά ήρθε,κρυφά έφυγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κάτι από το " ήμουν 30 χρόνια θύρα 3 και τώρα κάνω θύρα 4" ή ήμουν " της λυρικής και τώρα πάω μόνο μπουζούκια" και τέλος" εχθές έπινα γαλλικό καφέ με Μανωλη και σήμερα βότκα με Βλαδημηρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ