Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρίζος: «Είμαι περήφανος για την Εύηχη Πόλη»

«Δεν θα πάψω να στηρίζω αυτόν τον χώρο και να τον βοηθώ, έστω κι από έξω!»

Σε δήλωσή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Κώστας Ρίζος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις της Εύηχης Πόλης και σημείωσε πως είναι πολύ περήφανος για την τεράστια προσπάθεια που έγινε από όλους τους συντελεστές. 

Παράλληλα, τόνισε πως δεν θα πάψει να στηρίζει την ΚΕΠΑ, ακόμα και όταν αποχωρήσει από την Προεδρία. Τέλος, ζήτησε από όλο τον κόσμο να συμμετέχει στις μελλοντικές εκδηλώσεις και να μην γίνεται κριτική από τον καναπέ. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του Προέδρου της ΚΕΠΑ:

«Η ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ ολοκληρώθηκε! Ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική στην πόλη μας, αλλά και εξίσου σημαντικές παράλληλες δράσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας και άλλες εκπαιδευτικές για μικρούς και μεγάλους. Συνεργασίες σημαντικές, όπως με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, το ΔΗΠΕΘΕ, την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Πρόσβαση, τον ΟΚΑΝΑ!

Τα ΜΜΕ για άλλη μια φορά δίπλα μας στην υποστήριξη και την προβολή με τα σοβαρά ρεπορτάζ όλων! Φυσικά οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν, και φέτος πρόσφεραν ποιοτική μουσική στους θεατές/ακροατές. Τα μουσικά είδη διάφορα, στην προσπάθειά μας να απευθυνθούμε σε όλες τις ηλικίες.

Για να στηθεί όλο αυτό το εγχείρημα απαιτήθηκε πολύς κόπος και χρόνος από όλο το υπέροχο προσωπικό της ΚΕΠΑ που για άλλη μια φορά απέδειξε τη σοβαρότητα με την οποία εργάζεται! Ευχαριστώ θερμά όλους τους τακτικούς και έκτακτους υπαλλήλους. 

Η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα ο αλληλοσεβασμός και αποτελεσματικότητά τους για άλλη μια φορά με κάνουν περήφανο όλο αυτό το διάστημα που εργάστηκα στο χώρο αυτό και σίγουρα θα λυπηθώ όταν θα έρθει η ώρα να τον εγκαταλείψω.

Και δεν με κάνουν περήφανο ως....πρόεδρο, αλλά ως φίλο! Ως μέλος της ομάδας! Δεν θα πάψω αυτόν τον χώρο να τον στηρίζω και να βοηθώ έστω κι από έξω! Πράγμα που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε όλοι μας, φυσικά! 

Με την ενεργό συμμετοχή μας σε αυτό που ονομάζουμε Πολιτισμό, σε όποιο επίπεδο μπορεί ο καθένας. Τη συμμετοχή τη δική μας και των παιδιών μας! Ενεργοποίηση και όχι μόνο....κριτική! Από τον καναπέ!»

6 σχόλια:

  1. Ωραία μας τα λέει ο Κώστας , αλλά καλά είναι , να μας δώσει και ένα απολογισμό της "Εύηχη Πόλη" , να γνωρίζει ο δημότης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμείς σε πανηγύρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά δηλαδή τη δουλειά...Όλα πληρωμένα και παραπάνω από όσο θα έπρεπε... ακριβοπληρωμένα με έτοιμες προκάτ καλά μας δουλεύουν ή μας θεωρούν εντελώς χαζούς?συναυλίες σε έτοιμους πρόχειρους χώρους μέσα στην πόλη χωρίς την παραμικρή προετοιμασία και ιδιαίτερο κόπο αλλά με το βασικό εξοπλισμό σε ήχο και φως άντε και καμμία πλαστική καρέκλα.Ολο τον χρόνο αυτό ετοιμάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί για πανηγύρια, καλό θα ήταν να κάνετε υπογειοποίηση των καλωδίων ΔΕΗ. Κάποτε πρέπει να γίνει ότι δεν έγινε την εποχή των παχιών αγελάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πόλη καλά κάνει και δημιουργεί τέτοιες εκδηλώσεις, είναι η μοναδική στην περιοχή και έρχεται κόσμος από γύρω γύρω ακόμα και από Θεσ/νίκη. Απόδειξη της επιτυχίας είναι η αθρόα προσέλευση του κόσμου τόσα χρόνια και το γεγονός ότι και οι διπλανές πόλεις δρομολογούν ανάλογους θεσμούς.
    Αφήστε τη γκρίνια και απολαύστε τις εκδηλώσεις. Τα έργα δεν τελειώνουν ποτέ και τα καλώδια τα υπογειοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τα κάνει εμείς να μην τα πληρώνουμε τόσο ακριβά

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ