Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψιψίκας+Νταρίλη: Καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο

Στο όμορφο νησί της Μυκόνου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Ψιψίκας, μαζί με την σύζυγό του Γιάννα Νταρίλη, το κορίτσι που είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας τη δεκαετία του 1990 με την παρουσία της στον «Πρωινό Καφέ».

Το κοσμικό ζευγάρι επέλεξε έναν μαγευτικό καλοκαιρινό προορισμό και ξεναγήθηκε, τόσο στις πολυάριθμες παραλίες του νησιού, όσο και στα γραφικά σοκάκια της χώρας. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι «όργωσαν» το νησί των Κυκλάδων και δοκίμασαν τις τοπικές γεύσεις.

Γιώργος και Γιάννα διανύουν μια πολύ παραγωγική περίοδο στην ζωή τους, καθώς οι επιχειρήσεις τους στην Αμερική πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, για το πότε και αν θα επισκεφθούν τη Βέροια.


4 σχόλια:

  1. Ασε μας ρε Βεροιότη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ELAGA GIATI ME FAGOURIZOUN TA A...TIA MOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θα κοιμηθώ..... Τι είδηση βόμβα! Σοκ και δέος. Ρε δε κάνετε κανένα σοβαρό ρεπορτάζ λέω γω;!; Και αφήστε τις αηδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ