Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσημη «πρώτη» για τον νέο δημοτικό σύμβουλο Ευθύμη Τρίγκα


Την πρώτη εμφάνισή του στα δημοτικά έδρανα έκανε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 12 Ιουνίου ο Ευθύμιος Τρίγκας.

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Παλουκίδη «Ισχυρός Δήμος» αντικατέστησε τον Αργύρη Σακαλή -που παραιτήθηκε από την θέση του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πλέον στην Κέρκυρα- ως πρώτος επιλαχών της παράταξής του.

Τον νέο δημοτικό σύμβουλο καλωσόρισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης, που του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και παραγωγική θητεία, ενώ διάβασε και την επιστολή παραίτησης του Αργύρη Σακαλή.

Παίρνοντας τον λόγο ο Ευθύμης Τρίγκας, ευχαρίστησε για τις ευχές και ευχήθηκε με την σειρά του για μια ουσιώδη και παραγωγική θητεία και προσήλωση στον κοινό στόχο, το καλό του δήμου και των δημοτών, ενώ ευχαρίστηκε και τον Κώστα Παλουκίδη που του έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τα κοινά.

1 σχόλιο:

  1. Αρκεί να έρχεται στις συνεδριάσεις γιατί και αυτός εργάζεται εκτός Νομού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ