Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

PROMO Espresso & Spirits bar: Η απόλυτη εμπειρία στην Αλεξάνδρεια!

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το πιο ξεχωριστό μπαρ της Βορείου Ελλάδος;

Σας καλωσορίζουμε στο Promo Espresso & Spirits bar, έναν μοναδικό προορισμό στον κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας, που υπόσχεται να σας μαγέψει με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τις ατελείωτες επιλογές του.

Ξεχωριστή Ατμόσφαιρα και Vintage Διακόσμηση

Με την εντυπωσιακή vintage διακόσμηση και τον προσεγμένο φωτισμό, το Promo Espresso & Spirits bar προσφέρει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, ιδανικό για να χαλαρώσετε με την παρέα σας. Είτε ψάχνετε ένα μέρος για τη βραδιά σας είτε για να απολαύσετε τον καφέ σας, το Promo Espresso & Spirits bar είναι ο ιδανικός προορισμός.


Πλούσια Κάβα με 700 Ετικέτες

Στο Promo Espresso & Spirits bar, η ποικιλία των ποτών μας είναι ασύγκριτη. Με πάνω από 700 ετικέτες από σπάνια και εκλεκτά ποτά, κάθε επίσκεψη είναι μια νέα γευστική εμπειρία. Από τα εκλεκτά spirits, η κάβα μας προσφέρει κάτι για κάθε γούστο.


Εξαιρετικά Κοκτέιλ και Σπάνια Ποτά

Εξειδικευμένα κοκτέιλ που θα σας εντυπωσιάσουν με τη γεύση και την παρουσίασή τους. Δοκιμάστε ένα από τα ιδιαίτερα κοκτέιλ μας ή επιλέξτε ένα από τα σπάνια ποτά που θα βρείτε μόνο στο Promo Espresso & Spirits bar. Κάθε γουλιά είναι μια νέα ανακάλυψη!


Καφές και Πρωινή Απόλαυση

Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν εξαιρετικό καφέ στο Promo Espresso & Spirits bar. Η ευχάριστη πρωινή ατμόσφαιρα και η φιλική εξυπηρέτηση θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Ελάτε να απολαύσετε τον καφέ σας στον πιο όμορφο χώρο της πόλης.


Ελάτε να Ζήσετε την Εμπειρία

Σας περιμένουμε στον κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας για να ζήσετε μοναδικές στιγμές στο Promo Espresso & Spirits bar. Είτε για να απολαύσετε ένα εκλεκτό ποτό είτε για να περάσετε μια χαλαρή βραδιά με φίλους, το Promo Espresso & Spirits bar είναι ο προορισμός που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.


Promo Espresso & Spirits

Γρ. Λαμπράκη 2, πεζόδρομος Αλεξάνδρειας

Facebook: Κλικ ΕΔΩ

Instagram: Κλικ ΕΔΩ

Tik Tok: Κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ