Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξαν» τα Παλατίτσια στο μεγάλο πανηγύρι του χωριού

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, παραμονή του Αγίου Πνεύματος, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Πανηγύρι στο χωριό» του Συλλόγου

Παλατιτσιωτών. Πλήθος κόσμου, τόσο από το χωριό, όσο και από τις γύρω περιοχές, παρακολούθησε την εκδήλωση και χειροκρότησε τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων που συμμετείχαν.


Μετά το καλωσόρισμα του κόσμου και των επισήμων από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαρία Παρχαρίδου, τα παιδιά των Πολιτιστικών Συλλόγων Βεργίνας και Ξεχασμένης παρουσίασαν χορούς του Ρουμλουκιού, υπό τις οδηγίες του χοροδιδασκάλου τους κ. Σωτήρη Τσιρογιάννη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου «ο Φίλιππος» παρουσίασε χορούς από τον Έβρο, ενώ η «Οργάνωση Ζωή» παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από την γειτονική Αλβανία και ένα τραγούδι γάμου. Την εκδήλωση έκλεισε το τμήμα του Συλλόγου Παλατιτσιωτών με χορούς από την περιοχή του Πόντου. 


Ο Γιώργος Μητρόπουλος στην λύρα, ο Ηλίας Αποστολίδης στο νταούλι και ο Στέφανος Σισμανίδης στο τραγούδι κράτησαν συντροφιά και συνόδεψαν το χορευτικό. Στους εκπροσώπους των Συλλόγων προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα. Ακολούθησε φιλοξενία στην αυλή του Συλλόγου. 


«Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά,με υγεία σε όσους αψήφισαν τη ζέστη και μας παρακολούθησαν. Σας ευχαριστούμε πολύ! Η Πρόεδρος και το Δ.Σ.», καταλήγει η ενημέρωση του Συλλόγου Παλατιτσιωτών.









1 σχόλιο:

  1. Gia ta panigiria imaste proti. Oi dromoi pu ine edo k 10 xronnia xalasmenoi kanis den milai. Axioi ths miras mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ