Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παγγούρας: «Τιμητική η θέση του Γενικού Αρχηγού»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Σάκης Παγγούρας θα είναι ο νεός Γενικός Αρχηγός της ιστορικής «Βασίλισσας του Βορρά» για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024 - 2025. 

Ο έμπειρος παράγοντας είπε το «ναι» στην τιμητική πρόταση που του έγινε από τον Αγάπιο Αναστασιάδη και θα ριχτεί στην μάχη για να επανέλθει η ομάδα της Ημαθίας, στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε την παρακάτω δήλωση:


«Μου ήρθε μια πρόταση να βοηθήσω την ομάδα που αγάπησα και υπηρέτησα πάνω από μια δεκαετία. Η απάντησή μου,  για κάποιους δυστυχώς, ηταν ΝΑΙ. Για πολλούς, αυτές οι φωτογραφίες λίγη σημασία έχουν αλλά για μένα είναι όλη μου η ζωή. Ειναι χαρα, γέλιο, κλάμα, στεναχωρια, νίκες, ήττες, ταξίδια,  στερήσεις, τραυματισμούςς, εγχειρήσεις, φιλίες εντός και εκτός γηπέδων, που ακόμη και σήμερα κρατάνε. Αντιδικία με κάποιους και ζήλια από μέρους τους, γιατί ποτέ δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν να ζήσουν αυτό το μεγαλείο που λέγεται «Βασίλισσα του Βορρά».

Ξέρω πως αυτή η απάντηση θα έχει και αρνητικές κριτικές,  αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. Γιατί εγώ απάντησα σε πρόταση του κυρίου Αγάπιου Αναστασιαδη και όχι σε κάποιου άλλου. Η θέση του Γενικού Αρχηγού είναι πολύ τιμητική,  όταν έρχεται σε μια φάση που η ομάδα πρέπει να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της. Απλά αυτές οι λίγες σειρές είναι μια ανασκόπηση ζωής. Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως θα τα καταφέρω.

Και όσοι δεν με ξέρουν,  ας με κρίνουν στο τέλος, αλλά μην με πλησιάσουν έως ότου έρθει αυτό. ΚΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.»

7 σχόλια:

  1. Ταπεινοφροσύνη και Σάκης Παγγούρας, πού ακριβώς συναντιούνται...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμηλά τη μπάλα η Βέροια δεν είναι ούτε τόπος ούτε τρόπος επίλυσης προσωπικών διαφορών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάρωσε.......πολλή φόρα πήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεύει ότι αναστατώθηκε το κέντρο της Βέροιας από "κάποιους" δυστυχισμένους, επειδή ακριβώς ο Σ. Παγγούρας απάντησε ΝΑΙ στην "πρόταση πού του ήρθε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χσχαχαχα 3 κιλά ρεβανί φάγαμε για να σβήσει η πίκρα μας

      Διαγραφή
  5. Αφού βρέθηκαν "αντίπαλοι" ανεμόμυλοι, η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να χαίρεται. Βρήκε τον Δον Παγγούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράγματι τιμητική η θέση του γενικού αρχηγού στην ΒΕΡΟΙΑ, σε όποια κατηγορία κι αν συμμετέχει. Ωστόσο το "τιμώμενο" πρόσωπο δεν έκανε καλό ποδαρικό. Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί πώς πρέπει να τιμήσει ο ίδιος τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ