Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Μάκαρος σόκαρε τον Μαραγκό - Το λιοντάρι, η κατσαρόλα και τα 120.000€

Καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή «The Podcast vol 1», με παρουσιαστή τον Κώστα Ντέλλα, ήταν ο Στέλιος Μαραγκός. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά» μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα και ανέλυσε όλη την ποδοσφαιρική πορεία του στα γήπεδα της Ελλάδος. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε μια ιστορία που διηγήθηκε με τον αείμνηστο Πρόεδρο της Καβάλας Μάκη Ψωμιάδη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Στέλιος Μαραγκός: 

«Σ' ένα ματς με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα της Αθήνας, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και ενώ βρισκόμασταν στα αποδυτήρια, μπήκε ο Μάκαρος, μαζί μ' έναν συνεργάτη του με ψευδώνυμο «Λιοντάρι». Τον φώναζαν έτσι λόγω της σωματοδομής του. Ήταν πραγματικά «Λιοντάρι», τον έχω δει με τα μάτια μου να παλεύει. 

Αφού μας κοίταξε προσεκτικά, έβγαλε μια ολόκληρη κατσαρόλα, η οποία είχε μέσα 120.000€. Τότε έδωσε εντολή στο «Λιοντάρι» να την γυρίσει και να την δούνε όλοι οι ποδοσφαιριστές. 

Στην συνέχεια είπε πως αν νικούσαμε θα μοιραζόμασταν τα λεφτά. Αν φέρναμε ισοπαλία θα παίρναμε τα μισά και αν χάναμε θα την έπαιρνε πίσω την κατσαρόλα μαζί με τα λεφτά. Εγώ τότε δεν έπαιζα βασικός, αλλά παρακαλούσα να είμαι στην αποστολή λόγω των πρίμ. Τελειώνε ο αγώνας και καθόμασταν μέχρι αργά το βράδυ να μοιράσουμε το πρίμ. Σ' ένα ματς δεν έπαιξα καθόλου και πήρα 4.000 ευρώ. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ αυτόν τον Πρόεδρο!»

2 σχόλια:

  1. τα 120 χιλιαρικα απο που τα μαζεψε?
    εγω για να μαζεψω τοσα θα χρειαστω 40 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μισής ώρας κουβέντα 3-4 προέδρους μάθαμε τα χούγια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ