Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Καραμανλής επισκέφθηκε τη Βέροια - Τον είχε υποδεχθεί ο Σάκης Κεχαγιόγλου

Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής επισκέφθηκε τη Βέροια το μακρινό 1978, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην πόλη. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τάσος Πατσίκας στην σελίδα «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας» στο facebook, τον υποδέχθηκε θερμά ο τότε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και την υποδοχή του Πρωθυπουργού. 

Η περιοδεία του Καραμανλή στην περιοχή είχε μεγάλη σημασία για την τοπική κοινωνία και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με μέλη και φίλους του κόμματος, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας και της προόδου. 

Οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε ζητήματα τοπικής ανάπτυξης και ενίσχυσης των υποδομών, ενώ ο Καραμανλής άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες και τις προτάσεις των πολιτών. 

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός για τη Βέροια, υπογραμμίζοντας τη σημασία της πολιτικής παρουσίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ελληνική πολιτική σκηνή.

4 σχόλια:

  1. Τι ανεξητηλο και ανοησιες ρε Βεροιωτη! Στις αμεσως επομενες εκλογες οι Ημαθιωτες γυρισαν ομαδαικα την πλατη στον Καραμανλη και την ΝΔ με πανω απο 65% που ψηφισε ΠΑΣΟΚ-Αριστερα. Η ΝΔκρατες δεν τολπουσαν να εμφανιστουν στην πιατσα. Και πανω απο ολα η ηττα τους ηταν ηθικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ρε μάγκα ένα ποσοστό 25% από την Ν.Δ. πήγε στο ΠΑΣΟΚ , μήπως αμφιβάλλεις ..... το είδαμε στην πορεία όταν συνεργασθήκανε . Η Ελλάδα είναι χώρα του πολιτισμού και της πολιτικής , δεν θέλουμε άλλα συστήματα δήθεν προοδευτικά .

      Διαγραφή
  2. Ε και τι έγινε και μας το λες που ηταν απλά στη φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ νόμισα ότι είναι ο Χάρρυ Κλύνν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ