Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα τα βλέμματα, επάνω της!

Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας επισκέφθηκε η Έλενα Σώκου. Η συντονίστριας του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Βόρεια Ελλάδα, παρακολούθησε με ευλάβεια τον Εσπερινό και την λιτανεία της λήξης των Λ' Παυλείων.

Όπως είναι λογικό, η παρουσία της μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Κομψή, σοβαρή, ευγενική και με κύρος, έστρεψε επάνω της όλα τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Έλενα Σώκου συναντήθηκε με τους κυβερνητικούς βουλευτές της ΝΔ, ενώ φεύγοντας ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία.




6 σχόλια:

  1. Βεροιωτη μάλλον έχεις μυωπία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δικιά μας ξανθιά είναι καλύτερη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη λέτε κακά λόγια γιατί θα μας στείλε δυσμενή Αθήνα. Δε βλέπετε το βλοσυρό της ύφος. Όταν μιλάει εδώ τι λέει;Όπως κ στην Αθήνα πως ακφραζετε για μαδ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη σειρά , εκλεγμένη; όχι, μήπως πολιτειακός παράγων; όχι ,τότε τι ιδιαίτερα του γραφείου στην βόρεια Ελλάδα του Κούλη και πρώτη θέση ; μπεεεεεεε,μπεεεεε. Δεν πάμε καθόλου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεχρι τωρα ειμαστε συντονισμενοι καλα στη Βορεια Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ