Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος προπονητής της Βέροιας ο Κωστογλίδης

Η ομάδα της Βέροιας θα έχει πλέον προπονητή τον Σταύρο Κωστογλίδη, αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό για τη σεζόν 2024-25.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δύο πλευρές σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα τα βρήκαν σε όλα και πλέον ο Κωστογλίδης αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Παράλληλά έγιναν και οι πρώτες συζητήσεις για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά και οι πιθανοί πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι!

Aναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας, ανακοινώνεται η συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη.

Ο Ημαθιώτης προπονητής, ο οποίος εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες του Νομού μας και όμορων νομών, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή, αξιολογώντας γνώσεις και εμπειρία, ώστε να οδηγήσει τη «Βασίλισσα» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, αξιοποιώντας το νεανικό έμψυχο δυναμικό και τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν για τη υλοποίηση στόχου. Καλωσορίζουμε στη «Βασίλισσα» του Βορρά τον Σταύρο και του ευχόμαστε επιτυχία στο έργο του.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…ΒΕΡΟΙΑΡΑ ΜΟΥ!!!»

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ