Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η νεολαία πήγε Ελιά, η κουλτούρα Προμηθέα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εύηχη Πόλη. Το... «κερασάκι» στην τούρτα των εκδηλώσεων ήταν το βράδυ της Παρασκευής, με δύο υπέροχες συναυλίες που τις παρακολούθησαν χιλιάδες συμπολίτες μας.




Από την μια πλευρά, ο Πάνος Βλάχος στην Ελιά να έχει ξεσηκώσει τη νεολαία, η οποία τον αποθέωσε πραγματικά και από την άλλη πλευρά ο Κωνσταντής Πιτσιόλης, με την Ηπειρώτικη παραδοσιακή ροκ μουσική του, που προσέλκυσε το κοινό της κουλτούρας. 



Αξίζει να σημειωθεί πως στα Εβραίικα Μνήματα ακούστηκαν πολλά αντιπολεμικά συνθήματα και επευφημίες υπέρ της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης, ενώ στην σκηνή ανέβηκαν και άνθρωποι που τάσσονται κατά των Ανεμογεννητριών.

6 σχόλια:

  1. Όλα τα αριστερά ναυάγια μαζεμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ουκρανια ειναι κυριαρχος κρατος που δεχθηκε επιθεση απο την ρωσια.σιωπη. στην παλαιστινη δεν ειναι πολεμος με κρατη αλλα αναμεσα σε ενα κρατος με μια τρομοκρατικη οργανωση χαμας που επιτεθηκε σε ενα φεστιβαλ με αμαχους στις 7/10/2023 και υποστηριζεται απο το ιραν το οποιο αγαπαει τις ελευθεριες του δυτικου κοσμου .σιωπη. δεν θελουν ανεμογενητριες ενω θελουν αυτοματα να αναβουν ηλ.κουζινα , το ψυγειο, το ειρκοντισιον, κτλπ.σιωπη. δεν θελουν το πετρελαιο αλλα θελουν να αναβει η μιζα απο το μηχανακι και το αυτοκινητο. σιωπη. ολη αυτη η θολουρα επικρατει στα πιτσιρικια και στους εφηβους με τον υπουλο φασισμο των δηθεν αναρχικων και αναρχιζουσων. αντικαπιταλιστες με καπιταλιστικες ζωες σε πληρη καθυστερηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλε ανεμογεννήτρια σπίτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέροια ευηχη πόλη αλλά "τυφλή "(?) Βαλκάνια λέμε και εχθές και σήμερα και αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και κανεις δε θα θυμαται τίποτα απ΄ολα αυτα σε λίγες μέρες...λίγο απ΄όλα...π@ρδές...τζάμπα χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. VERIA FOR THE FESTIVALS=GIA TA PANIGYRIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ