Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Nαι ρε, η Αυστρία θα πάρει το Euro!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Περίμενα υπομονητικά να τελειώσει ο πρώτος γύρος του Euro για να τοποθετηθώ. Ήθελα να δω προσεκτικά όλες τις ομάδες για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. 

Διάβασα πολύ προσεκτικά τις διασταυρώσεις που θα γίνουν στην φάσων των «16», των «8», και των «4» και είμαι έτοιμος να ρισκάρω... Λοιπόν μάγκες, ο τελικός φέτος του Euro θα είναι μεταξύ της Γερμανίας και της Αυστρίας. 

Ξέρω παγώσατε που δίνω φαβορί την Αυστρία, αλλά αυτή η ομάδα πραγματικά μ' έχει εντυπωσιάσει. Ήδη από τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Γαλλία και παρά την ήττα της με 1-0, αντιλήφθηκα πως διαθέτει φοβερά χαρακτηριστικά και θα πάει μακριά στην διοργάνωση. 

Η ταχύτητα που έχουν, όσον αφορά την πάσα, το στοπάρισμα, το 1-2, το 1-3, τα τριγωνάκια, οι κάθετες, οι σέντρες, είναι διαστημική. Δεν προλαβαίνεις να τους μαρκάρεις. Παίζουν  μπάλα 5G. Το μόνο πρόβλημα που έχουν, είναι ότι τους λείπει το πρεστίζ. Δεν έχουν βαριά φανέλα και στα κρίσιμα σημεία που θα χρειαστεί εμπειρία, ίσως στερήσουν. 

Αν περάσει την Τουρκία στους «16» που το θεωρώ πολύ εύκολο, θα αντιμετωπίσει στους «8» μια βατή αντίπαλο ανάμεσα σε Ρουμανία ή Ολλανδία. Οι «Τουλίπες» δεν δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση. Άλλωστε στον όμιλο τους έριξαν για πλάκα 3 γκολάκια. Άρα μπορεί να πάει στα ημιτελικά. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Αγγλία ή την Ιταλία. Έτσι όπως τους είδα και τους δύο, η Αυστρία τους έχει και σχετικά άνετα. Χάλια μαύρα τα «Λιοντάρια», είναι μια ταχύτητα κάτω, αλλά και η «Σκουάντρα Ατζούρα» σκέτη απογοήτευση! Οι Ιταλοί παραλίγο να ισοφαριστούν στο 94' από τους Αλβανούς και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, με κωλοφαρδία, από τους Κροάτες στο 98'.

Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί μέσα στο σπίτι τους, έχουν να πετάξουν έξω πρώτα την Ισπανία και μετά την Γαλλία. Αν τα καταφέρουν, τότε πάνε τελικό. Δεν είναι εύκολο να αποκλείσεις τον Μπαπέ και τον Γιαμάλ, αλλά πιστεύω και σαν διοργανώτρια, θα έχει το σπρωξιματάκι της από την ΟΥΕΦΑ. 

Με λίγα λόγια, πάμε για τελικό μεταξύ Γερμανία εναντίον Αυστρίας. Λέτε μετά από 20 χρόνια, να δούμε σε επανάληψη το έργο σαν την Ελλάδα; Και τότε διοργανώτρια χώρα (Πορτογαλία) έχασε το τρόπαιο μέσα στο σπίτι της. Ίδωμεν, που λένε και οι μορφωμένοι...


6 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ... ΕΙΔΟΣ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΜΠΑΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πρικτωρ,εκτός του ότι αυτοπαινευεσαι,μας λες και όλους τους άλλους αμπαλους.

      Διαγραφή
  2. Κατά την γνώμη μου το φαβορί είναι η Ισπανία. Έβγαλε μάτια στους ομίλους! Επίσης μην υποτιμάται την Γαλλία έχει παικταράδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαιτησία θα πάρει το εύρο
    Εκτός αν προλάβει το Var

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν μάγκες, ο τελικός φέτος του Euro θα είναι μεταξύ της Γερμανίας και της Αυστρίας.
    ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ "Χ" ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ, ΓΙΑ Ν ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρίξω κι εγώ τα προγνωστικά μου: Γαλλία Ολλανδία τελικός, και νικητές οι τρικολόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ