Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μπουχτίσαμε» από εκλογές - Στο 58% εκτινάχθηκε η αποχή στην Ημαθία

Ξανά στις κάλπες μετά από 3 χρόνια
Μέσα σ' έναν χρόνο πραγματοποιήθηκαν ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά 4 εκλογικές αναμετρήσεις. Η αρχή έγινε με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου, ακολούθησαν οι επαναληπτικές του Ιουνίου, στην συνέχεια οι δημοτικές/περιφερειακές του Οκτωβρίου και τέλος οι ευρωεκλογές του Ιουνίου. Μέσα σε 12 μήνες, 4 εκλογές!

Στην κυριολεξία, ο κόσμος βαρέθηκε να πηγαίνει στις κάλπες. Ίσως και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που οι πολίτες απείχαν από τις ευρωεκλογές. Ειδικότερα, στο 58% εκτινάχθηκε η αποχή στους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας.

Πλέον, αν δεν υπάρξει κάποια συνταρακτική αλλαγή, εκλογές θα γίνουν ξανά μετά από 3 χρόνια. Πλέον τα πολιτικά γραφεία, οι επιστημονικοί συνεργάτες, οι λοιποί συνεργάτες των βουλευτών και των δημάρχων, αλλά και οι μελλοντικοί υποψήφιοι τόσ σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, θα μπορούν να ξεκουραστούν και από το φθινόπωρο να αφοσιωθούν πλήρως στα καθήκοντά τους.

2 σχόλια:

  1. Η ακροδεξιά φίλε δεν βαρέθηκε Βρες άλλο τροπάριο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι μισοι ψιφηζουν τουσς αλλουσ μισους που περνανε μια ωραια 5ετια και μετα ειναι και δυκτιομενοι= βολεμενοι οι πρωτοι μισοι καλα να παθουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ