Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια MAmAzing συνεργασία!

Την Τρίτη 21 Μαΐου η Κυριακή, ωφελούμενη του συλλόγου Μ.Α.μ.Α, με τη συνοδεία της Ψυχολόγου Φόλιου Στεργιανής επισκέφτηκαν τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, όπου τις υποδέχθηκε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Βιβλιοθήκης κα Ασπασία Τασιοπούλου. 

Η Κυριακή επρόκειτο να παρέχει εθελοντικές υπηρεσίες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη! Με σκοπό την ομαλή της ένταξη και τη γνωριμία της με το αντικείμενο της ταξινόμησης των βιβλίων, η κ. Τασιοπούλου της εξήγησε εκτενώς τη διαδικασία και τα καθήκοντα που θα αναλάβει, τη ξενάγησε σε όλους τους χώρους της βιβλιοθήκης, τη σύστησε στους υπαλλήλους και αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις και τους σκοπούς που επιτελεί η βιβλιοθήκη στα πλαίσια της κοινότητας και του Δήμου.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη θερμή υποδοχή και το ευπρόσδεκτο κλίμα! Η Κυριακή μας ήδη προσφέρει τις εθελοντικές της υπηρεσίες με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των υπαλλήλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης,δίνοντάς της κίνητρο να συμμετέχει ενεργά ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας» καταλήγει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Μ.Α.μ.Α.




2 σχόλια:

  1. Μπράβο.. Αυτές είναι πράξεις αγάπης. Ευχομαι την Κυριακή ότι καλύτερο, το αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ξεκίνημα στην Κυριακή και εύχομαι να απολαύσει το υπέροχο ταξίδι ανάμεσα στα βιβλία της Βιβλιοθήκης Βέροιας, μιας από τις καλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου, από την οποία μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχουμε να θυμόμαστε όσοι μεγαλώσαμε με αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ