Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετράει πληγές η ΝΔ στην Ημαθία - «Σφυροκοπήθηκε» στα δεξιά της

Ακόμα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα ποσοστά που πήραν στις ευρωεκλογές τα «γαλάζια» στελέχη της Ημαθίας. Μπορεί να πέρασαν 11 ημέρες και να έχει καταλαγιάσει ο πολιτικός θόρυβος, αλλά τα συμπεράσματα που βγήκαν από τις κάλπες είναι πάρα πολλά. 

Οι πολίτες στους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας έστειλαν ένα ηχηρό, αλλά και αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για λάθη και παραλείψεις της. Ενίσχυσαν με εντυπωσιακά ποστοστά τα πολιτικά κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της. 

Ενδεικτικό των αποτελεσμάτων είναι πως η Ελληνική Λύση, η Φωνή Λογικής και η Νίκη, λαμβάνουν όλοι μαζί πάνω από 27%, την ώρα που η ΝΔ στο νομό μας έλαβε μόλις 25,39%. Σε απόλυτο αριθμό σταυρών, τα τρία κόμματα έλαβαν 15.410 ψήφους, ενώ η ΝΔ πήρε 14.138. Κακά τα ψέματα, είναι ένα καμπανάκι κινδύνου ενόψει εθνικών εκλογών!

10 σχόλια:

  1. Οποιος νομίζει οτι ο Μητσοτάκης σφυροκοπήθηκε απο την Λατινοπουλου ,είναι μακρυα νυχτωμένος και να ξεκινήσει να έρχεται πίσω γιατί απομακρύνθηκε πολυ.

    Τα μαύρα χάλια της οικονομίας και της κατάστασης των οικογενειών που δεν τα βγάζουν περα χτυπηαν τον Μητσοτακη και αν συνεχίσει ετσι,μεχρι τις επόμενες εκλογες θα πάθει οτι Επαθε ο Γιωργακης Παπανδρεου και το ΠΑΣΟΚ ,μετα το Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια "επιτυχία" ,η Β.Ελλαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πράσινες,οι κόκκινες,οι θαλάσσιες οι χάντρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φτώχεια και η ακρίβεια ειναι..."ηλίθιε"!
    Που στις δημοκρατίες εκφράζεται κυρίως στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλαβαν μόνο 27% διότι κατέβηκαν χωριστά. Ενωμένοι θα έφταναν 30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας γλενταει ο μαρεβουλης,αυτός είναι ήδη φευγατος και ότι μπορέσει να καταστρέψει στην Ελλάδα για να ικανοποιήσει την μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια στην οποία ανήκουμε σαν ραγιάδες θα το κάνει. Ο επόμενος θα κυνηγηθεί και θα σπιλωθει αφού του φορτώσουν την όλη κατάντια μας,και μετά τα στρουμφοειδη προβατάκια μας θα φέρουν την τρίτη γενιά της αξίας οικογένειας που φέρει και το όνομα του ιδρυτή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β´εκ Κρήτης να μας σώσει, σημειωτέον με ένσημα στην ΕΕ ,όχι ανεπαγγελτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΗΜΑΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας ζαλίσατε τα κόλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ