Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με κέφι και άφθονο χορό η Ποντιακή Δημοτική Λαϊκή μουσική βραδιά στο Μακροχώρι

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ποντιακή Δημοτική Λαϊκή μουσική βραδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου «Ψηφιδωτό» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, 22 Ιουνίου, στον προάυλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου, διοργανώθηκε μουσικοχορευτική βραδιά από τον τοπικό σύλλογο.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Σύλλογος Ποντίων Διαβατού και Μακροχωρίου που παρουσίασαν διάφορα χορευτικά του ποντιακού ελληνισμού, με τον Πρόεδρο του «Ψηφιδωτού», Βασίλη Ελευθεριάδη, να ανταποδίδει την παρουσία τους, προσφέροντας στους δύο συλλόγους αναμνηστικά δώρα.

Στην συνέχεια, η σκηνή «πλημμύρισε» από το κοινό που έσπευσε να χορέψει υπό το άκουσμα παραδοσιακών τραγουδιών. Την διασκέδαση του κόσμου ανέλαβαν στο τραγούδι οι Βασίλης Γκουτζιλίκας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, στη λύρα ο Φίλιππος Χαραλαμπίδης, στο μπουζούκι ο Αντώνης Στογιαννόπουλος, στο βιολί ο Αντώνης Κανάτης, στα πλήκτρα ο Άρης Γκουτζιλίκας και στα κρουστά ο Βαγγέλης Τολίκας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με... λίγα και καλά δώρα.

Δείτε φωτογραφίες:

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ