Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία το προπονητικό σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε προπονητικό σεμινάριο στη Βέροια από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας (ΣΠΠΗ).

Το απόγευμα της Δευτέρας, 3 Ιουνίου, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας διοργάνωσε στο ξενοδοχείο «Αιγές» προπονητικό σεμινάριο, όπου συζητήθηκε η προπονητική σε αναπτυξιακό επίπεδο, μέθοδοι βελτίωσης αθλητή και προπονητή και μέθοδοι παιχνιδιού που εφαρμόζονται από προπονητές παγκοσμίου κλάσεως όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα και άλλοι.

Το «παρών» στην ημερίδα έδωσαν προπονητές αναγνωρισμένης αξίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο και ανερχόμενοι αστέρες των πάγκων, με το επίπεδο των συμμετεχόντων να κρίνεται υψηλό. Εκπροσώπηση είχε και η ΕΠΣ Ημαθίας με τους Βασίλη Κατσούλη και Χρήστο Μουχτάρη παρόντες.

Στα πλαίσια της προπονητικής ημερίδας τιμήθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Χριστοφορίδης και δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους ομιλητές.

Ομιλητές ήταν ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ένωσής Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάμπρος Ανδριόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων UEFA Goalkeeper Στέφανος Αηβαλιώτης, ο κάτοχος UEFA A Ελευθέριος Καλογήρου και ο προπονητής της ΕΠΣ Ημαθίας και κάτοχος UEFA A Απόστολος Χατζάρας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό παρακολούθησης και δώρα από τη Spoteam, ενώ κληρώθηκαν και τρία ποδοσφαιρικά βιβλία, προσφορά του ΣΠΠΗ.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ