Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαθητική επίδειξη του Ωδείου της Μητρόπολης «Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής»

Το βράδυ της Κυριακής, 16ης Ιουνίου, στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο

των Λ’ Παυλείων η μαθητική επίδειξη του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με τίτλο: «Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής».

Στην αρχή ο Γραμματέας της Ιεράς μας Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος καλωσόρισε το πολυπληθές κοινό, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η κατηχήτρια της ενορίας κ. Σωτηρία Χαλδαιοπούλου.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές των τμημάτων Βυζαντινής, παραδοσιακής Οργάνων, Μονωδίας, Κιθάρας, Πιάνου καθώς και η μικτή χορωδία ενηλίκων του Ωδείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως παρουσίασαν μουσικά κομμάτια που διδάχθηκαν στο πρόγραμμα σπουδών που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Στο τέλος o Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, προσέφερε ένα μικρό δώρο σε όλους τους μαθητές και συνεχάρη τους καθηγητές του Ωδείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως για το σπουδαίο έργο τους.


Ο Ποιμενάρχης μας συνοδευόταν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, οι οποίοι βρίσκονται στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας καθώς το εσπέρας της Δευτέρας, 17ης Ιουνίου, θα ομιλήσουν στην εσπερίδα «Σύγχρονες Μορφές της Εκκλησίας» που είναι αφιερωμένη στον Όσιο Γερβάσιο των Πατρών.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ