Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μας πήρε ο ύπνος μ' αυτό το Euro - Ποιος θα το κατακτήσει;

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Στο τελευταίο μουντιάλ στο Κατάρ, σας είχα πει πως θα το κατακτήσει η Αργεντινή! Όποιος με άκουσε, πήγε ταμείο! Πάμε τώρα στο Euro. Πω, ρε μάγκες, τι μάπα διοργάνωση βλέπουμε; Τι βαρετό ποδόσφαιρο; Παίκτες χωρίς προετοιμασία και δίχως ένταση στο παιχνίδι τους. Αγγαρία κάνουν. 

Είδα σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς το επίπεδο είναι κάτω του μετρίου. Ακόμα και οι ισχυροί, βλέπε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, δεν βλέπονται. Έχει καμία σχέση αυτή η διοργάνωση με το Μουντιάλ που είδαμε πριν δύο χρόνια; Τότε που οργίαζε ο Μέσι και η Γαλλία πετούσε φωτιές; Καμία απολύτως!

Λοιπόν πάρτε κατσαβίδι και βιδώστε καλά μέσα στο μυαλό σας αυτό που θα σας πω... Την φετινή κούπα θα την πάρει η Γερμανία ή ενδεχομένως οι Τρικολόρ. Έχουν μακράν την καλύτερη ομάδα και είναι τα απόλυτα φαβορί. Ισπανία και Ιταλία είναι οι επόμενες που το διεκδικούν, ενώ η Αγγλία θα είναι πάντα η φτωχή Ψωροκώσταινα που πάντα φτάνει στην πηγή, αλλά δεν πίνει νερό! Την είδα προχθές με την Σερβία και γέλαγα. Αν φτάσει στους «8», θαύμα θα είναι... Είναι στο DNA των Λόρδων, να παρουσιάζονται σε μεγάλες διοργανώσεις δίχως αυτοπεποίθηση και χωρίς πάθος. Είναι loosers και η δίψα τους για ένα κύπελλο έχει καταντήσει κατάρα. Κάτι σαν τον Άρη δηλαδή, που έχει να πάρει 54 χρόνια τρόπαιο. Οι Άγγλοι έχουν από το 1966. Ακόμα χειρότερα δηλαδή. 

Η Γερμανία που έχει 10 ολόκληρα χρόνια να πάρει κύπελλο (από το μουντιάλ της Βραζιλίας) και η Γαλλία του Μπαπέ είναι τα απόλυτα φαβορί. Αν τυχόν διασταυρωθούν πριν τον τελικό, βλέπω κάποια ομάδα έκπληξη να φτάνει στους «4» ή ακόμα και στον τελικό. Ισπανία και Ιταλία δεν με πείθουν, ενώ οι Ολλανδοί για μια ακόμη φορά θα αποκλειστουν στις φάσεις των νοκ-άουτ.

3 σχόλια:

  1. Και εγώ το ίδιο λέω πράκτωρ, ή η Γερμανία ή η Γαλλία ή η Ισπανία ή η Αγγλία ή Ιταλία ή η Πορτογαλία ή η το Βέλγιο με την Ολλανδία, ή κάποια μικρότερη ομάδα ,ακούστε με να πάτε ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. asxetoi oi omades tora kanoun proetoimasia sto 2 gyro tha deite mbala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπω να το παιρνει η Ολλανδια. Εχει να παρει κυπελο Ευρωπης πανω απο 30 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ