Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 αρχίζει τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας. Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό κάθε ηλικίας με τμήματα ενηλίκων και παιδιών.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25 Ιουνίου στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητήριου (οδός Βεροίας, δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας).

Συγκεκριμένα:

α) Τρίτη 25 Ιουνίου & Τετάρτη 26 Ιουνίου οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τις ώρες από 08.00 έως 14.00.

β) Από Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τις ώρες από 08.00 έως 20.00.

Για τα παιδικά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης από τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης θα υπάρχουν λεωφορεία για την μετακίνηση των συμμετεχόντων.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αριθμός των θέσεων του κάθε λεωφορείου είναι συγκεκριμένος (50 θέσεις), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής του κάθε παιδιού.

Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι εφόσον έχουν κάρτα μέλους και έχουν προσκομίσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (αν πρόκειται για παιδί) στην οποία πιστοποιείται η υγεία, η ικανότητα για άθληση καθώς και ότι δεν υφίσταται κάποιο δερματολογικό νόσημα.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 23330-25390.

1 σχόλιο:

  1. μέχρι και ο Γιδάς έφτιαξε δημοτικό κολυμβητήριο...να τα βλέπουν οι Βεροιείς και να προβληματιστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ