Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δικάζεται εκ νέου ο δήμαρχος Νάουσας για την υπόθεση μίσθωσης του αναψυκτήριου «Κιόσκι»

Ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, που δικάζεται για παράβαση καθήκοντος για την υπόθεση μίσθωσης του αναψυκτηρίου «Κιόσκι» κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας στον δήμο την περίοδο 2014-2019. Η υπόθεση επέστρεψε στο ακροατήριο μετά από αναίρεση του Αρείου Πάγου.

Ο δήμαρχος καταδικάστηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή, καθώς το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων τον έκρινε ένοχο. Μάλιστα, ύστερα από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, είχε τεθεί σε αργία. Ωστόσο, επέστρεψε ξανά στα καθήκοντα του τον Μάιο, αφού ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτό το αίτημα της αναίρεσης της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε σήμερα με καταθέσεις μαρτύρων και αναμένεται να συνεχιστεί στα τέλη Ιουνίου.

4 σχόλια:

  1. Για να ξέρουμε, Δήμαρχο έβγαλαν οι Ναουσαίοι ή υπόδικο κατ' εξακολούθηση. Να τόν χαίρονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ερώτηση είναι απλή για ποια αργία μιλάμε εφόσον όλο το διάστημα το διάστημα ο δήμαρχος ήταν σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις ενώ είχε ορισθεί νέος προσωρινό δήμαρχος...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είχαμε και τι χάσαμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε αναφορά και στο ΕΡΤnews

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ