Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοντά στα 10.000.000€ μπαίνουν στα ταμεία του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Σέλι

Ευχαρίστησε τον Βεσυροπουλο ο Πρόεδρος του Ε.Χ.Κ. Σελίου Γιώργος Μιχαλιάς

H χρηματοδότηση των 9.937.343,19€ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στα πλαίσια του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «Αναβάθμιση - Εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου», που υποβλήθηκε από το «Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου» στο υποέργο «ΟΡΕΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» της Δράσης 16931 «Τουριστική Ανάπτυξη», δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Ε.Χ.Κ. Σελίου Γιώργος Μιχαλιάς αναφέρει το εξής:

«Για να υλοποιηθεί υπήρχαν άνθρωποι που πίστεψαν σε αυτό το έργο αλλά και στις προοπτικές που δημιουργούνται για την Ημαθία. Ένας από αυτούς ήταν ο Βουλευτής Ημαθίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που πίστεψε στην αναπτυξιακή διάσταση αυτού του έργου, και τον οποίο οφείλει η Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Χ.Κ. Σελίου να ευχαριστήσει δημόσια. 

Η αναβάθμιση των υποδομών αλλά και των υπηρεσιών του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για να καταστεί η Ημαθία ένας από τους πιο ελκυστικούς χειμερινούς προορισμούς. Διανοίγονται νέες προοπτικές με πολλαπλά οφέλη για όλη την τοπική αγορά και οικονομία αλλά και με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Όλες οι μελέτες είναι έτοιμες. Απομένει η δημοπράτηση και φυσικά η υλοποίησή του έργου, το οποίο πρέπει να παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του έτους 2025.»

6 σχόλια:

  1. Ωραία , θα κάνουμε θερμοκήπια για ποιοτικά / βιολογικά / ορεινά ζαρζαβατικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια κακία ρε φίλοι;; απλή λογική, τόσα €€€€ για χιόνι ενώ οι χειμώνες έχουν γίνει σαν κρύο φθινόπωρο στο Βέρμιο ;;;
    Δεν ακούτε πως οι λίγοι κτηνοτρόφοι που έμεινα ( δυστυχώς) δεν κατεβάζουν πλέον τα ζώα τους το χειμώνα στον κάμπο ;;;
    Ασε που δεν υπάρχει και τόσο νερό στο ύψος αυτο και δε θα έχουμε ούτε για τα σπίτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάρουν το νερό του χωριού ;

      Διαγραφή
    2. Ρε φιλε γιατι σχολιαζεις χωρις να ξερεις ? Η τεχνητη χιονωση αφορα τις πιστες στο Αρσουμπασι στα 1700/1900 μετρα.Εκει οι θερμοκρασιες ειναι ιδανικες.Δες λιγο τα δεδομενα του σταθμου στα 1500 και θα το διαπιστωσεις.Νερο εχει βρεθει και θα μεταφερθεί στην τεράστια υδατοδεξαμενη στο Ασουρμπασι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ