Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπάρες κατεβασμένες στη Μέση, αλλά τρένο πουθενά...


Ή που δεν θα κατεβαίνουν την ώρα που περνάει το τρένο, ή που θα κατεβαίνουν αμέσως μετά την διέλευσή του, είτε που θα ξεχνιούνται κατεβασμένες οι μπάρες του ΟΣΕ στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ημαθίας.

Αυτή τη φορά στη Μέση Βέροιας, συνέβη η τρίτη περίπτωση, που, όπως αναφέρουν στο veriotis.gr κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί, οι μπάρες και στις δύο διαβάσεις που περνάνε μέσα από το χωριό, μετά την διέλευση του απογευματινού τρένου, στις 17:00 της Πέμπτης 6/6, δεν ανέβηκαν και οι φωτεινοί συματοδότες παρέμειναν αναμμένοι, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Πέρα από την σύγχυση των οδηγών που περίμεναν υπομονετικά να περάσει το τρένο και που όταν καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά, αναγκαζότααν να παρακάμψουν τις μπάρες και να περάσουν με δική τους ευθύνη και με κίνδυνο, τα καμπανάκια -η ηχητική ειδοποίηση για την διέλευση του τρένου- τρέλαναν και τους κατοίκους που μένουν κοντά στις διαβάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο έστειλαν αναγνώστες του veriotis.gr, τόσο το βράδυ της Πέμπτης όσο και το πρωί της Παρασκευής.

5 σχόλια:

  1. Έχει 1 εβδομάδα κάθε μέρα κολλάνε και μένουν πεσμένα και προς Λαζοχωρι και προς Άγιο Γεώργιο και προς Κουλούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδεικνύεται ότι τα μεταπτυχιακά, οι γλώσσες και τα κομπιούτερ που κατέχουν τα στελέχη του ΟΣΕ, αλλά και παντού, είναι άχρηστα κωλόχαρτα όταν δεν προσφέρουν στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος να δώσει €€€ για συντήρηση;; Μόνο να τα παίρνουν θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να μην λέτε ότι για όλα φταίει ο Κώστας του Αχιλλέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ