Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε στη Βέροια σαν «νυχτερινός εκφωνητής» ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Η βόλτα στην αγορά, το καφεδάκι με τη Βλαχογιάννη στο «Poetry» και η συνάντηση με τον Φαρσαρώτο στο Σέλι


Στη Βέροια, η άφιξη του Ρένου Χαραλαμπίδη ήταν ένα καλλιτεχνικό γεγονός. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης περιηγήθηκε στην αγορά της πόλης και συνομίλησε με αρκετό κόσμο που τον αναγνώρισε. 
Η βόλτα του συνεχίστηκε με μια στάση για καφέ, παρέα με την αγαπημένη του φίλη, την ιδιοκτήτρια του «ΣΤΑΡ» Ιφιγένεια Βλαχογιάννη. 


Οι δύο φίλοι απόλαυσαν το καφεδάκι τους στο «Poetry», συζητώντας για καλλιτεχνικά θέματα και για την προβολή της ταινίας απόψε το βράδυ στον κινηματογράφο. Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, αναζητόντας λίγη δροσιά, ανηφόρισε στο Σέλι, όπου και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Φαρσαρώτο. Οι δύο άντρες τα είπαν σε φιλικό επίπεδο, με τον ηθοποιό να δηλώνει μαγεμένος από το γραφικό ορεινό χωριό του Βερμίου.


Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται το βράδυ στο σινεμά, όπου θα προβληθεί η τελευταία ταινία του Χαραλαμπίδη, «Νυχτερινός Εκφωνητής». 

Οι κάτοικοι της Βέροιας ανυπομονούν να παρακολουθήσουν την ταινία και να θαυμάσουν το έργο του αγαπημένου δημιουργού. Η προβολή είναι μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ζήσει την μαγεία του κινηματογράφου και να δει από κοντά τον σκηνοθέτη, ο οποίος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση. 



3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ