Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΥΠΕΞ Βόρειας Μακεδονίας: «Σεβόμαστε τη Συμφωνία των Πρεσπών - Υποχρέωση και των δύο πλευρών η εφαρμογή της»

«Το υπουργείο Εξωτερικών και Εξωτερικού Εμπορίου σέβεται πλήρως τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει από τις διεθνείς συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνίας των Πρεσπών» αναφέρει το ΥΠΕΞ της χώρας.

«Αλλά υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή της αποτελεί υποχρέωση και για τα δύο μέρη», προσθέτουν σε χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας.

«Ταυτόχρονα, επαναβεβαιώνουμε την ετοιμότητά μας να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η Συμφωνία των Πρεσπών για περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος» επισημαίνουν ακόμη τα Σκόπια.

Καταλήγοντας, το ΥΠΕΞ τονίζει: «Παραμένουμε πλήρως προσηλωμένοι στην υλοποίηση της διαδικασίας ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης, ολοκληρώνοντας και αναβαθμίζοντας με συνέπεια τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ξεκινήσει για την ένταξη στην ΕΕ, ως κορυφαία προτεραιότητά μας στην εξωτερική πολιτική».

6 σχόλια:

  1. Γαλαζιοι σας την φερνουν απο πισω για κωλυσιεργια αν το πηρατε χαμπαρι....τοσο γελοιοι εισθε με τα μωρουδιστικα κολπακια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε έτσι, πότε γιουβέτσι και πότε κοκορέτσι,ασορτι της υπεραξιας εξωτερικής πολιτικής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας τη... λένε κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ψευδομόρφωμα θα αυτοδιαλυθεί. Απλώς οι γεωστρατηγικοί αναλυτές διαφωνούν στο πότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες;;; Πολλά όνειρα βλέπεις...κοίτα προς τον Ατλαντικό μήπως δεις πραγματικό όνειρο...

      Διαγραφή

  5. Έτσι οπως το πάνε
    φαίνεται οτι θα γυρίσουμε κάπου στα 1890 με 1905 να ξαναζήσουμε τον μακεδονικό αγώνα κτλ. Ολα αυτα εχουν τις ριζες στην επινόηση του ζητήματος "ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ" από τους Βούλγαρους για να βγουν στα ζεστα νερα του Αιγαίου και απο εκεί χτίστηκε βήμα βήμα ολο αυτο που ζησαμε και ζουμε πανω απο εναν αιωνα. Φυσικα εδω και 60 + χρόνια το χορό των σέρνουν τα ξαδέρφια τους οι σκοπιανοι και μαλιστα εχουν εμπλουτίσει το αρχικο σενάριο με πολλα άλλα γραφικά στοιχεία.
    Δεν έχουν λείψει βέβαια και κάτι "λουλούδια" στο εσωτερικό της χώρας στα πέτρινα χρόνια με τις αντεθνικές τους θέσεις και επιδιώξεις για την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ