Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Vafita στην Ζανζιβάρη: «Ήταν το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής μου»

«Σταματά να γκρινιάζεις και να στεναχωριέσαι για ανούσια πράγματα - Μετά απ' αυτό το ταξίδι, δεν γυρνάς ο ίδιος!»

Η Αθηνά Βαφείδου έχει στο παλμαρέ της εκατοντάδες ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από Μύκονο και Σαντορίνη, μέχρι Αμερική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχει επισκεφθεί τα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη και έχει γευτεί την χλιδή των πεντάστερων ξενοδοχείων. Αυτήν την φορά όμως, η Βεροιώτισσα fashion blogger, αποφάσισε να κάνει μια στροφή στο reality της ζωής.



Η μελαχρινή καλλονή, μαζί με τον σύζυγός της Άγγελο Αγγέλου βρέθηκαν στην μακρινή Ζανζιβάρη, μια ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας, στην Ανατολική Αφρική, η οποία αποτελείται από το Αρχιπέλαγος της στον Ινδικό Ωκεανό.


Για την Αθηνά Βαφείδου αυτό το ταξίδι ήταν το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής της. Γνώρισε διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις, ήρθε σε επαφή με ανθρώπους που ζούνε στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης και μικρά παιδιά που μεγαλώνουν με τα εντελώς απαραίτητα.



«Τίποτα μην θεωρείς δεδομένο. Σταματά να γκρινιάζεις και να στεναχωριέσαι για ανούσια πράγματα. Μετά απ' αυτό το ταξίδι, δεν γυρνάς ο ίδιος!» τόνισε σε δηλώσεις της η γοητευτική Influencer με τους 65.000 followers στο Instagram.



3 σχόλια:

  1. Εντάξει,το είδαμε και αυτό! 😅😅😅 Φοράει η ινφλουένσερ το διαμαντικό στο δάχτυλο αλλά θέλει να δείξει ότι συμπονεί τους φτώχους ανθρώπους. Τι πίνουν και δεν μας δίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ase mas re verioti me tous mantanous. Ntithikan ke leopardali xaxaxa. O allos pige na bgalei foto me ta pedakia ke forese mia leopardali xaxaxaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βαφείδου που για να νιώθει κάποια μοστράρει τι μάρκες φορά και τι τρώει συγκινήθηκε και καλά με την φτώχεια που υπάρχει στον κόσμο... Πείτε ότι βρήκε φτηνό πεντάστερο και πήγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ