Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αγάπη του Καφέ για το τένις, το εξοχικό στον Μαρμαρά και το «Marrone»

Ο Παντελής Καφές, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, με μακρά και επιτυχημένη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έχει χάσει την αθλητική του ζωντάνια, ακόμη και μετά την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι η μεγάλη του αδυναμία, αλλά και το τένις έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Στην φωτογραφία τον βλέπετε στο ξενοδοχείο «Πόρτο Καρράς» να παίζει τένις, απολαμβάνοντας την αγαπημένη του δραστηριότητα.

Ο Μαρμαράς Χαλκιδικής δεν είναι απλά ένας προορισμός διακοπών για τον Παντελή Καφέ. Εκεί διατηρεί παραθεριστική κατοικία, όπου περνάει αρκετό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής. Το τένις στο Πόρτο Καρράς αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, κρατώντας τον σε φόρμα και γεμάτο ενέργεια.

Ο Παντελής Καφές εδώ και λίγα χρόνια έχει ανοίξει ένα πολύ όμορφο εστιατόριο με την ονομασία «Marrone» στη Θεσσαλονίκη. Η νέα του αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πελάτες που εκτιμούν τόσο την ποιότητα του φαγητού όσο και την ζεστή φιλοξενία που προσφέρει. Ο Βεροιώτης επιχειρηματίας συνεχίζει να ενώνει την αγάπη του για τον αθλητισμό με την επαγγελματική του επιτυχία, προσφέροντας ένα παράδειγμα ισορροπημένης και δημιουργικής ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ