Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γι ' αυτόν τον λόγο ο Σαββίδης δεν πούλησε τον Κωνσταντέλια;

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Μόνο ένας «τρελός» θα μπορούσε να μην αποδεχθεί τα 18 εκατομμύρια της Ζάλτσμπουρκ για έναν ποδοσφαιριστή! Μόνο ένας «καμικάζι αυτοκτονίας», θα έλεγε όχι σε μια τέτοια τεράστια πρόταση που θα του έλυνε τα χέρια, ειδικά τώρα που είναι στριμωγμένος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. 

Ο Ιβάν Σαββίδης, λειτούργησε σαν οπαδός και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στα αστέρια. Η συμπεριφορά του, μου θύμισε κάτι από DPG. Μετά την κατάκτηση των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων. ο Πόντιος έχει ακόμα δύο στόχους πριν αποχωρήσει οριστικά, από την ηγεσία του Δικεφάλου. 

Ο ένας είναι να ταξιδέψει στα αστέρια του Champions League, που δεν το έχει κάνει ποτέ η ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο δεύτερος και ο μεγαλύτερος στόχος είναι να χτίσει τη νέα Τούμπα. Είμαι σίγουρος πως το νέο γήπεδο θα πάρει το όνομά του και αυτό θα είναι ύψιστη τιμή για εκείνον!

Θα είναι το επιστεύγμασμα μιας 20ετίας στο τιμόνι του ΠΑΟΚ. Μετά θα συνεχίσει ο γιος του ο Γιώργης, αφού και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως δεν θα μπορεί να είναι πλέον ο καπετάνιος, λόγω ηλικίας και προσωπικών θεμάτων. Αν ο ΠΑΟΚ δεν μπει και φέτος στους Ομίλους, τότε πότε; Είναι χρυσή ευκαιρία για τους Παοκτσήδες να κουνήσουν επιτέλους σεντόνι.

4 σχόλια:

  1. Στην Ζάλτσμπουργκ ρε αυτή την ομαδάρα, δεν τον πούλησε ο Ιβάν,πρηκτωρ άστο πήγαινε για ψάρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελει πολλα ακομα για να μπορεσει να φτασει το OLYMPIAKOS F.C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλα αυτά που έχει κάνει ο Ολυμπιακός τοσα χρόνια στην Ελλάδα με πρωταθλήματα........λογικό είναι.......

      Διαγραφή
  3. Ti na ftasei baglama ? Thn ahdia den thn franeis vooutas mesa.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ