Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γαΐτανίδου: «Είμαστε τυχεροί που το σεμινάριο έγινε στη Βέροια»

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στη Βέροια εκπαιδευτική δράση σχετικά με την προάσπιση της ελευθερίας της έκφρασης και την ασφάλεια των δημοσιογράφων.

Οι σπουδαστές εκπαιδεύτηκαν από διακεκριμένους και καταξιωμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές και έμπειρους Αξιωματικούς των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στόχος του ειδικού σεμιναρίου ο εμπλουτισμός των γνώσεων ήταν να ενισχυθούν των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας για να μπορούν να ανταποκρίνονται πλήρως στα καθήκοντά τους και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αποτρέψουν επιθέσεις εναντίον των επαγγελματιών δημοσιογράφων.

Στα πολυάριθμα και ποικίλα προγράμματα μετεκπαίδευσης, που υλοποιούνται από τα Εκπαιδευτικά Τμήματα της Σχολής μετεκπαιδεύονται κάθε έτος πάνω από 8.000 αστυνομικοί, καθώς επίσης και αρκετά στελέχη άλλων φορέων.

Η Αστυνομική Διευθύντρια και Διοικητής της Σχολής Σοφία Γαΐτανίδου σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ τόνισε πως το συγκεκριμένο θέμα που αφορούσε αστυνομικούς και δημοσιογράφους ήταν πολύ σημαντικό και κρίσιμο. Παράλληλα, τόνισε πως είμαστε πολύ τυχεροί, που ένα τέτοιο σεμινάριο ξεκίνησε από τη Βέροια.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ