Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μελίκη: Μένει χωρίς χρήματα το ΑΤΜ της Πειραιώς - Ταλαιπωρία των πολιτών

Επιστολή σχετική με την Λειτουργία του A.T.M. της Τράπεζας Πειραιώς, στην Δημ. Κοινότητα Μελίκης, απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Δ/Ε Μελίκης, κος Νικόλαος Γιαννάκης στα κεντρικά της Τράπεζας, όπως και στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Μελίκη.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Στη Κοινότητα Μελίκης λειτουργεί υποκατάστημα της Τράπεζάς σας, και συγκεκριμένα μέσα στο γενικότερο πλαίσιο συρρίκνωσης των καταστημάτων σας, λειτουργεί δύο ημέρες την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση τόσο πολιτών και κατοίκων της περιοχής, όσο και από όμορους δήμους.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να λειτουργεί τουλάχιστον ένα αναβαθμισμένο Α.Τ.Μ. που θα μπορεί να εξυπηρετεί και άλλες ανάγκες των πολιτών πέρα από την ανάληψη χρημάτων.

Το Α.Τ.Μ. που λειτουργεί κάθε 2η – 3η μέρα μένει χωρίς χρήματα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και την οικονομική τους επιβάρυνση που προκύπτει από τις συναλλαγές μέσα από άλλη τράπεζα.

Ιδιαίτερα τις επίσημες γιορτές που οι καταναλωτικές απαιτήσεις είναι αυξημένες το Α.Τ.Μ. είναι πολλές φορές εκτός λειτουργίας.

Παρακαλώ όπως μεριμνήστε άμεσα για την συνεχόμενη λειτουργία του Α.Τ.Μ., γιατί η ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων της περιοχής, αντί να μειώνεται, δυστυχώς αυξάνεται.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση και επίλυση του αιτήματος μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία απαιτηθεί».

7 σχόλια:

  1. Άξιος Αντιδήμαρχος. Πρόβατα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια και μιλάμε για ΑΤΜ, να αναφέρω και εκείνο της Εθνικής στο Ρολόι . Όχι ότι ξεμένει από χρήματα, αλλά προφανώς... από καθαριστικά , γιατί είναι μονίμως βρώμικο, με σκουπίδια , αράχνες, το δε πάτωμα ζήτημα αν έχει σφουγγαριστεί ποτέ . Μόνο κατά καιρούς περνάει κάποιος και πετάει τις αποδείξεις που ξεχειλίζουν από ένα χάρτινο κουτί που παίζει ρόλο κάδου . Και οι δύο περιπτώσεις, αν και διαφορετικές ,είναι ενδεικτικές του πόσο σέβονται οι τράπεζες τους πελάτες τους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια χάλια και στο Αγγελοχώρι δυστυχώς συχνά αντί να έχει λεφτά τρώει τις κάρτες. Και είναι ΑΤΜ χωρίς κατάθεση όπως σε άλλες περιοχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ΑΤΜ πρέπει να καταργηθούν.
    Υπάρχουν μόνο για να τα ληστεύουν οι εγκληματίες.
    Χρήση των καρτών για πληρωμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνεζοι,χρησιμοποιήστε την κάρτα που έχετε για να πληρώνετε αντί για μετρητά.
    Το ίδιο πράγμα είναι.
    Γιατί πρέπει να βγάλεις μετρητά,αφού έχεις την κάρτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ΑΤΜ οδεύουν συστηματικά προς εξαφάνιση, είναι το επόμενο βήμα που ήδη έχει εφαρμοστεί στην Βόρεια Ευρώπη.
    Μόνο πλαστικό χρήμα εκεί οδηγείται η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ