Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενθουσιασμός και συγκίνηση στην εκδήλωση της Ωραιοζήλης στην Ελιά - Η ΝΔ την στηρίζει δυναμικά

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr - Ποιοι ήταν εκεί;
Μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και με την έντονη παρουσία των «γαλάζιων» στελεχών της ΝΔ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουνίου η προεκλογική ομιλία της Μαρίας - Ωραιοζήλης Κουτσουπιά στον πολυχώρο της Ελιάς.

Πλήθος κόσμου, φίλοι και υποστηρικτές, επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στην υποψήφια ευρωβουλευτή και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα που δίνει. Το παρών έδωσαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης, οι Βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Αλέκος Τσαχουρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής κ.α.


Αρχικά τον λόγο πήρε ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ΝΔ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και άσκησε σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την κυβερνητική του θητεία κατά την περίοδο 2015-2019. 

Στην συνέχεια μίλησαν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Hμαθίας και ο Αντιπεριφερειάρχης, οι οποίοι εκφράστηκαν με πολύ εγκωμιαστικά σχόλια για την υποψηφιότητα της κ. Κουτσουπιά, ενώ παρέμβαση έκανε και ο καθηγητής Κώστας Φωτιάδης, ο οποίος σε μια συναιθηματική ομιλία ευχήθηκε στο... «παιδί» του, όπως ανέφερε, καλή επιτυχία, εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του αείμνηστου Ορέστη Σιδηρόπουλου, ενώ τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως μαζί με την Ωραιοζήλη θα δώσουν σκληρή μάχη στην ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να αναγνωριστεί η Γενοκτονιά των Ποντίων.

Μετά τις τοποθετήσεις των καλεσμένων τον λόγο πήρε η Μαρία - Ωραιοζήλη Κουτσουπιά. Αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την παρουσία του στην Ελιά, αναφέρθηκε στην οικογένειά της, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και την στηρίζει. Παράλληλα, μίλησε για το μεταναστευτικό, την τεχνητή νοημοσύνη, την αγροτική πολιτική και το δημογραφικό. Είναι θέματα που γνωρίζει πολύ καλά από την πολυετή παρουσία της στις Βρυξέλλες. 

Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή όταν μίλησε για τον αγαπημένο παππού της, τον Ορέστη Σιδηρόπουλο. «Είμαι σίγουρη πως μας κοιτάει από εκεί ψηλά και χαμογελάει με ικανοποίηση» ανέφερε η κ. Κουτσουπιά με την φωνή της να τρέμει και τα μάτια της να δακρύζουν. Αμέσως, το κοινό ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ ευγενική, πρόσχαρη και χαμογελαστή ζήτησε την στήριξη των πολιτών, όχι επειδή την γνωρίζουν, αλλά γιατί μπορεί να βοηθήσει την Ημαθία και την Μακεδονία γενικότερα και να φέρει κονδύλια από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Δείτε φωτογραφίες από την πολιτική εκδήλωση:




































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ