Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου με θέμα «Αποφάσεις περί του τέλους της ζωής»


Θα μιλήσει ο Εντατικολόγος Δημήτριος Ματάμης - Ανοιχτή για το κοινό και τους επαγγελματίες υγείας

Εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα «Αποφάσεις περί του τέλους της ζωής - Συζητώντας τις ηθικές, ιατρικές και τεχνολογικές προκλήσεις», διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας.

Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, Βέροια, πλατεία Ωρολογίου, 3ος όροφος, στον ίδιο όροφο με τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας), την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 στις 19:00.

Καλεσμένος ομιλητής είναι ο Δημήτριος Ματάμης, Εντατικολόγος τ. Διευθυντής ΜΕΘ και μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.

Η διαχείριση των αποφάσεων στο τέλος της ζωής είναι ένα από τα πιο κρίσιμα και ευαίσθητα κοινωνικά και ιατρικά ζητήματα. Αυτή η συνάντηση θα εξετάσει τις ηθικές, ιατρικές και τεχνολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας και το κοινό και θα προσφέρει μια πλατφόρμα για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Το θέμα αφορά το κοινό και όλους τους επαγγελματίες υγείας.

Ο κ. Ματάμης έχει πολυετή εμπειρία με ασθενείς τελικού σταδίου και με ασθενείς βαρέως νοσούντες. Το θέμα είναι πολύ επίκαιρο ιδιαίτερα σήμερα που η τεχνολογία μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της ζωής αλλά όχι αναγκαστικά και την ποιότητα της ζωής.

Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε ενεργά και να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ