Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

“Ελληνική Παραγωγή” web-tv: Ο Μοχάμεντ Νταράουσε μιλά για το ελληνικό Βαμβάκι

Το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου προβάλλεται το 10ο επεισόδιο της εκπομπής web-tv “Ελληνική Παραγωγή” με καλεσμένο στο studio της εκπομπής τον Μοχάμεντ Νταράουσε. Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του όσο λίγοι στο ελληνικό βαμβάκι, διετέλεσε επί σειρά ετών προϊστάμενος του Εθνικού Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος του ΕΛΓΟ «Δήμητρα», ενώ σήμερα είναι επιστημονικός σύμβουλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βαμβακοπαραγωγών Ημαθίας.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Γιώργος Γαλούσης της BAYER HELLAS παρουσιάζει στους παραγωγούς κορυφαίες λύσεις φυτοπροστασίας για την καλλιέργεια βάμβακος.

Μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube:

https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv. 

Αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη 13 Ιουνίου ώρα 21:00 ζωντανά στις οθόνες σας από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv  και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.

🔴Μετά την ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv.  Κάντε την εγγραφή σας για να είστε ενημερωμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ