Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χωρίς ήχο» αλλά... Εύηχη η έκθεση φωτογραφίας της ομάδας «Αντίθεσις»


Άλλη μια Εύηχη Πόλη πέρασε στην ιστορία της Βέροιας, με πολλές συναυλίες σε πάρκα και πλατείες και χιλιάδες κόσμου να απολαμβάνουν καθημερινά, δωρεάν, δροσερές μουσικές βραδιές με μεγάλα και μικρότερα ονόματα.

Φέτος, παράλληλα με το μουσικό φεστιβάλ, διοργανώθηκαν και δύο εκθέσεις φωτογραφίας, σε συνεργασία με την ομάδα φωτογραφίας θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας «Αμήχανοι» και την Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις».

Η πρώτη, με τίτλο «Η πόλη μέσα μας» στήθηκε στην πλατεία Ωρολογίου (δείτε εδώ σχετικά) και η δεύτερη, με τίτλο «Χωρίς ήχο» ακολουθούσε τη συναυλία της ημέρας, μια στην πλατεία Ελιάς και μια στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων. 

Αν και φωτογραφικά κλικ, η δύναμη της εικόνας έβγαζε μια τέτοια ένταση, μετατρέποντας τον θεατή σε ακροατή. Εικόνες «χωρίς ήχο» που δημιουργούσαν στον θεατή μια αόρατη μελωδία. Πόσο αρμονικά ενταγμένη έκθεση φωτογραφίας σε ένα μουσικό φεστιβάλ θα έλεγε κανείς...

Συμμετείχαν οι φωτογράφοι:

Καραγαβριηλίδης Συμεών, Καραμήτρος Ιωάννης, Μαυροκεφαλίδου Ελένη, Ορφανίδου Μαρίνα, Στεφανόπουλος Αντώνης, Στυλπνοπούλου Άσπα, Tριανταφυλλίδου Νίκη.

Δείτε φωτογραφίες:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ