Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την «Λαίδη» φέρνει στο γήπεδο της Πατρίδας ο Ευστάθιος Χωραφάς! Δείτε το πρόγραμμα


4ήμερες φέτος οι εκδηλώσεις με πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα και κρητική βραδιά με Νίκο Ζωιδάκη

Ανακοινώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» το φετινό πρόγραμμα των 4ήμερων εκδηλώσεων που διοργανώσει κάθε χρόνο στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Οι εκδηλώσεις στο γήπεδο της Πατρίδας θα πραγματοποιηθούν από τις 23 έως τις 26 Ιουλίου, με το «δυνατό» όνομα να είναι φέτος η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού, η Άντζελα Δημητρίου.

Το πρόγραμμα και φέτος θα είναι για όλα τα γούστα, με κοινό παρονομαστή κάθε βράδυ την ποντιακή μουσική, με μέλημα του Συλλόγου να είναι παράλληλα και η εμφάνιση νέων παιδιών, πόντιων τραγουδιστών και μουσικών.




Επίσης, όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην μνήμη των θυμάτων της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, από την οποία συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια.

Όπως σημείωσε και ο πρόεδρος Αντώνης Καγκελίδης, οι τιμές θα κρατηθούν σταθερές, σε χαμηλά επίπεδα, 

Στο πρώτο 10ημερο του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιήσουμε επί τη ευκαιρία των εγκαινίων του νέου κτιρίου των "παιδιών της άνοιξης " μεγάλη καλλιτεχνική βραδιά. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αποπεράτωση της δομής. 


Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Πατρίδα

Οι εκδηλώσεις έχουν και θρησκευτικό περιεχόμενο γιαυτό όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο πλαίσιο της εορτής της Αγίας Παρασκευής, θα τεθούν σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, από το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουλίου έως και το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πατρίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (ώρα προσέλευσης από τις 21:00):

23/07: Κρητικοποντιακή βραδιά με τους Νίκο Ζωιδάκη (με το επιτελείο του) Στάθη Παυλίδη στο τραγούδι, Ρ.Αλεξανδρίδη στην λύρα και Μιχάλη Σιώπη στο κλαρίνο. 

24/07: Ποντιακή βραδιά με τους Σταύρο Σαββίδη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Παύλο Καγκελίδη στο τραγούδι και Δ.Ακριτίδη, Φ.Χαραλαμπίδη, Γ.Κων/νιδη στην λύρα.

25/07: Ποντιακή βραδιά με τους Γαβρίλο Σιδηρόπουλο, Λευτέρη Παπαδόπουλο  στο τραγούδι, Χ.Αθανασιάδη, Γ.Χωραφαΐδη στην λύρα και Γ.Ιακωβίδη στο κλαρίνο. 

26/07: Λαϊκή βραδιά με την Άντζελα Δημητρίου (με το επιτελείο της) σε ολονύκτιο πρόγραμμα. 

7 σχόλια:

  1. Μάπα το πεπόνι...Με τον Ζωιδάκη πάλι... έλεος συμβασιούχος πια..
    Δεν τον γουστάρουμε δεν το πιάσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόντιοι Πατρίδας. Μόνο πχιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έρθει δωρεάν μαγκιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη επιτυχία να έρθει η Λαίδη στα 72 της στην Πατρίδα. Ουίσκι και σουβλάκια βότκες και πανσετες. Τι να σας πω. Να πάτε να βγείτε λίγο από τα σπίτια σας χειμώνας έρχεται ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο είναι η είσοδος για την Άντζελα; ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτώχια καταραμένη φέτος χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ