Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Εγώ τιμάω τα παντελόνια που φοράω» - «Είσαι αχάριστος!»

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Κυρίες δεσποινίδες και κύριοι o πρώτος πυρηνικός πόλεμος ξεκίνησε στην Ελλάδα. Σαββίδης και Μελισσανίδης διέλυσαν την συμμαχία τους και πλέον είναι δύο εχθροί. Τα λόγια που ειπώθηκαν ήταν βαριά. Πάνε τα γελάκια και οι αγκαλιές.

Από την μια, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ να λέει μέσω διαρροών πως τιμάει τα παντελόνια που φοράει, ρίχνοντας σπόντες στο αφεντικό της ΑΕΚ, και από την άλλη πλευρά ο «Τίγρης» βγαίνει και τον χαρακτηρίζει δημόσια αχάριστο!

Οι δύο πόντιοι τελικά δεν άντεξαν ούτε για τρία χρόνια μαζί. Για να πάει ο Σαββίδης με τον Μαρινάκη, φανταστείτε σε τι κατάσταση τον έφερε ο Μελισσανίδης. Απίστευτα πράγματα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Ο Γκαγκάτσης, πριν γίνουν οι εκλογές, θεωρείται ήδη Πρόεδρος στην ΕΠΟ. 

Ο Σαββίδης ακόμα και από το Ροστόφ όπου βρίσκεται, καταφέρνει να παίρνει πρωταθλήματα, να παίρνει τα λεφτουδάκια από το Champions League και να εκλέγει Προέδρους στην Ομοσπονδία. Την ώρα που η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν πάρει τον κατήφορο. Ο Μαρινάκης απολαμβάνει το νέκταρ της επιτυχίας από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου. 

Παοκτσήδες προσοχή γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα γυρίσει ο τροχός. Ο Μελισσανίδης δεν είναι κανένα παιδάκι και ο Αλαφούζος με τις επιχειρήσεις του να πάνε «τρένο» (Ποιος ΣΚΑΪ; Αυτός βγάζει δισεκατομμύρια από τα καράβια του), θα ρίξει ένα σκασμό λεφτά για να πάρει επιτέλους την κούπα. Προβλέπω του χρόνου θα έχουμε και πάλι πρωταθληματάρα. Φαβορί δεν δίνω κανέναν, γιατί πρώτα θέλω να δω τι μεταγραφές θα κάνουν.

9 σχόλια:

  1. Τώρα τι κατάσκοπος είσαι δεν ξέρω,ότι είσαι μπαοκτσης και δεν μπορείς να το κρύψεις ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όρκ του μπαουγκ αγκαλιά με τη γαυροσύνη του Περαία. Ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε αυτό από την δεκαετία του 80' υπαρχει, απομακρύνονταν μόνο όταν ο μπαοκ δεν ήταν στην πεντάδα,ποιος ξέχνα την πώληση ομάδας παικτών με τον προπονητή μαζί στον γαύρο ή την κοινή κερκίδα με τον γαύρο στα μπαράζ του Βόλου. Πράκτορα κατασκοπε τι έχεις να πεις ,το πολιτικό σπρώξιμο αντιπαροχή στα πενηνταρικα στην εποχή σου ήταν εεε τα λησμονισες ή επιδεινώθηκε το Αλτσχάιμερ;

      Διαγραφή
  3. Εκεί που φτύνει ξαφνικά γλύφει ο Ροσοποντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας γλενταει ολους ο τραντεΕλληνας Ποντιαρας Ιωαννης Σαββιδης,το σκατο στην καλτσα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε ρε χανουμια κλαψτε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά τελικά ο Γκαγκατσης είναι γάβρος;. Δεν πάτε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχασαν τα χανουνια το πιο στημένο πρωτάθλημα ever και μαζί με την επιτυχία του γαύρου στην Ευρώπη δεν ξέρουν που να κρυφτούν. Χανουμια είστε η ντροπή της προσφυγιάς και μην κάνετε όνειρα καλομαθημένα της χαβούζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τά ζευγάρια μαλώνουν αλλά πάλι τα βρίσκουν... ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι αδελφικά σωματεία, και έτσι θα παραμείνουν! Γιατί αυτό θέλουν και οι οπαδοί τους, κι ας μην τό λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ