Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλο καλοκαιρινό ποντιακό γλέντι ετοιμάζει στο Κομνήνιο η Εύξεινος Λέσχη


Ένα ακόμα μεγάλο καλοκαιρινό διήμερο ποντιακό γλέντρι ετοιμάζει στο Κομνήνιο η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, σε συνεργαδία με τον δήμο Βέροιας. 

Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, το Κομνήνιο θα «σειστεί» με μεγάλα ονόματα του ποντιακού τραγουδιού και μουσικής, δεξιοτέχνες της ποντιακής λύρας και φυσικά με πολύ κόσμο που θα χορεύει μέχρι αργά το βράδυ, απολαμβάνοντας φρεσκοψημένα κρεατικά και άφθονο ποτό.

Όπως αναφέρει και το κάλεσμα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας,

«Ήρθε η ώρα να ξανανταμώσουμε όλοι μαζί στο Κομνήνιο Βεροίας, πιστοί στην ποντιακή παράδοση για να διασκεδάσουμε μόνο με ποντιακούς σκοπούς και τραγούδια.

Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζοντας την προσπάθειά μας για την διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, θα πραγματοποιήσουμε μοναδικές μουσικοχορευτικές θερινές εκδηλώσεις στις 5 και 6 Ιουλίου 2024, με γενική είσοδο 5 €.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε να δείτε από κοντά τα χορευτικά τμήματα της λέσχης αλλά και να ξεφαντώσουμε τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι το πρωί καθώς καθημερινά θα ακολουθεί πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα με τους ποιο σημαντικούς καλλιτέχνες του ποντιακού χώρου».

Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Ιουλίου 2024
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:30




3 σχόλια:

  1. Καλημέρα.
    Ένα σχόλιο για τις επόμενες εκδηλώσεις.
    Έχει ο Δήμος αξιολογοτατους μουσικούς δημότες έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής απαιτείται βούληση από τις Διοικήσεις Δήμου και Συλλόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λείπει και ο Πανουλης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ