Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! Εθελοντές καθαρίζουν το πάρκο καταρρακτών στον Πολυπλάτανο

Τι δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Ευθυμιάδης

Στον Πολυπλάτανο Ημαθίας χάρη στη δράση εθελοντών από το 2019, ένα όμορφο σημείο της περιοχής μέσα στη φύση παραμένει καθαρό και επισκέψιμο για όλο τον κόσμο, προκειμένου να απολαύσει κανείς στιγμές χαλάρωσης, μα πάνω από όλα να παραμένει καθαρός ο χώρος.

Ο Παναγιώτης Ευθυμιάδης, πρόεδρος της κοινότητας μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, για τη δράση στην περιοχή, και πως η αγάπη για το χωριό τους ώθησε σε μια τέτοια σημαντική πρωτοβουλία, ενώ όπως είπε είναι πολύ σημαντική και η βοήθεια και συμμετοχή των παιδιών.

«Ήταν πρόταση μια καλής φίλης, της Ειρήνης Τσιαντούλα από την εταιρεία ΑΒΑΞ που ήρθε, είδε το μέρος και μου είπε αν μπορούμε να το κάνουμε. Είμαστε στον Πολυπλάτανο Ημαθίας, στο δήμο Νάουσας, εδώ στο σημείο τα νερά ξεκινούν από τον Άγιο Νικόλαο. Είναι ένα φανταστικό μέρος που το περιποιούμαστε από το 2019 και μετά, συνεφέραμε το μέρος και έχει γίνει ένα ωραίο επισκέψιμο σημείο. 

Με τους καταρράκτες, τα πλατάνια, τη δροσιά. Η αγάπη μας για το χωριό μας ώθησε να σηκωθούμε από τον καναπέ. Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στις 10.30, ήρθε το ΚΑΔΠ του χωριού, το Δέντρο της γνώσης, από την εταιρεία ΑΒΑΞ, από την Αντηρίδα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου που στηρίζουν για πολλά χρόνια την περιοχή μας και όλοι μαζί αρχίσαμε να καθαρίζουμε το χώρο. Είχαμε και μεγάλο αριθμό παιδιών», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το video της ΕΡΤ3:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ