Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Ημαθίας αποχαιρετά τον Θανάση Παπαδόπουλο


Συλλυπητήρια μηνύματα από συνεργάτες και συναδέλφους
Απέραντι θλίψη σκόρπισε από νωρίς το πρωί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Θεολόγου Θανάση Παπαδόπουλου, σε ηλικία μόλις 53 ετών. Ο εκπαιδευτικός με καταγωγή από την Νάουσα, διετέλεσε την διετία 2020-2022 προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους και στην τοπική κοινωνία.

Από το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, συνεργάτες τους και συνάδελφοι, διοικητικοί και διδάσκοντες, εκφράζουν δημοσίως τα συλλυπητήριά τους.

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Ο θάνατος του φίλου, συναδέλφου και συνεργάτη Θανάση Παπαδόπουλου αφήνει συντετριμμένη όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Ο Θανάσης, γιατί έτσι τον γνωρίζουμε όλοι, δήλωνε πάντα παρών όπου υπήρχε ανάγκη και με προθυμία και ζήλο υπηρετούσε την δημόσια εκπαίδευση. Η καλοσύνη του, η ψυχική γενναιοδωρία του, το χαμόγελό του και η έμπρακτη έγνοιά του για μαθητές και συναδέλφους είναι τα χαρακτηριστικά που όλοι μνημονεύουμε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, όντας πεπεισμένοι ότι στην εκτίμηση του θρέφουμε στο πρόσωπο του πατέρα, συζύγου, αδερφού και υιού τους, θα βρουν μια μικρή παρηγοριά. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει.

Αιωνία του η μνήμη.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Κοπανού

O σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Κοπανού με συντριβή αναγγέλλει τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας Διευθυντή Αθανάσιου Παπαδόπουλου. Ο θάνατός του είναι τεράστιο πλήγμα για την εκπαιδευτική μας κοινότητα και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους γονείς, στον αδελφό του, στα τέκνα και στη σύζυγό του και προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του.

Αιωνία του η μνήμη.

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Θεολόγων Ημαθίας

Η Ένωση Θεολόγων Νομού Ημαθίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου Αθανάσιου Παπαδόπουλου προς την οικογένεά του και τους οικείους του. Ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος υπήρξε δραστήριο μέλος της Ένωσης μας, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος του συλλόγου μας. Η απώλεια του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον κλάδο μας και γενικότερα για τον χώρο της εκπαίδευσης της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς ο Αθανάσιος υπηρέτησε με αγάπη, δικαιοσύνη και ειλικρινές ενδιαφέρον το λειτούργημά του. Θα μας λείψει η ευγένεια του και ο διακριτικός και καλοσυνάτος του χαρακτήρας.

Ο καλός Θεός να τον αναπαύσει εν χώρα ζώντων.

Συλλυπητήριο μήνυμα Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του συναδέλφου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιου Παπαδόπουλου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Ημαθίας

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αναπάντεχο θάνατο ενός νέου συναδέλφου μας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Θανάση Παπαδόπουλου. Εκφράζουμε τη λύπη μας για την απώλεια και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ