Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμικά στο πλευρό της «Βασίλισσας» ο Θεοδώρου

Ο Αγάπιος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την ένταξη του Κώστα Θεοδώρου στον Διοικητικό Συμβούλιο της Βέροιας. 

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (17/6) Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας, που είχε ως αποτέλεσμα και την αλλαγή ονόματος του συλλόγου σε “Βέροια 1960”, υπήρξαν και ανακοινώσαν σχετικά με το διοικητικό σχήμα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, ο Πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης, στη διοίκηση εντάσσεται και ο Κώστας Θεοδώρου, ένας από τους ανθρώπους που φέτος έφεραν την ΑΕ Καψόχωρας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

2 σχόλια:

  1. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβολίζει το 1960 δίπλα στο όνομα της ομάδας βέροια; Από τα τόσα ονόματα που είχα να επιλέξουν για την ιστορική ομάδα αυτό βρήκαν; Όσο για τις προσθήκες στη διοίκηση τι να σας πούμε ότι και να πούμε τώρα είναι λίγο καταντήσατε τη βέροια ερασιτεχνικό σωματείο χειρότερο και από την καψόχωρα είστε για κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ