Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίθεση Καρανίκα σε Τσίπρα: «Δεν σε θέλουμε ομαδάρχη»

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ασκεί μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο πρώην σύμβουλός του Νίκος Καρανίκας

Προτάσσοντας το σύνθημα «Αλέξη πάμε», ο κ. Καρανίκας καλεί τον κ Τσίπρα να ταχθεί στο πλευρό του Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να ανανεωθεί η αριστερά γιατί αλλιώς θα καταλήξει «ομαδάρχης μιας ομάδας κολάκων με παρωχημένες ιδέες που όπως αποδείχθηκε είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την σημερινή πραγματικότητα», όπως υποστηρίζει.

Νίκος Καρανίκας: Η ανανέωση θέλει τόλμη, νέα μέλη και στελέχη, δεν θέλει επανάληψη και ανακύκλωση

Στην ανάρτησή του ο κ Καρανίκας στέκεται ιδιαίτερα στην έννοια του όρου «ανανέωση» και εξηγεί τι πρέπει να γίνει ώστε να επιτευχθεί η επιθυμούμενη εξυγίανση του κόμματος της Κουμουνδούρου.

«Η ανανέωση δεν είναι επετηρίδα, αναπαλαίωση στελεχών, αλλά ούτε και αυτοαναφορικότητα. Η ανανέωση θέλει τόλμη, νέα μέλη και στελέχη, δεν θέλει επανάληψη και ανακύκλωση των ξεπερασμένων από την πραγματικότητα», σημειώνει.

«Αλέξη, δεν σε θέλουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με την νομενκλατούρα της»

O κ Καρανίκας κλείνει την ανάρτησή του τονίζοντας: «Αλέξη σε θέλουμε, με το κεφάλι ψηλά, αλλά μαζί μας στον Συριζα ΠΣ για να συμβάλεις στην ανανέωση του κόμματος όπως είπες όταν παραιτήθηκες από πρόεδρος του κόμματός σου, το κόμματός μας και για αυτό δεν σε θέλουμε ομαδάρχη μιας ξεπερασμένης πασοκικής κεντροαριστεράς, ούτε σε θέλουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με την νομενκλατούρα της. Η Ανανεωτική Αριστερά ή θα είναι αμεσοδημοκρατική ή δεν θα ανανεωθεί ποτέ»

7 σχόλια:

  1. Ρε Καρανικα "ψηλωσες" πολύ. Αν δεν ήταν ο Τσίπρας ούτε φωτό έξω από το Μαξίμου δεν θα είχες. Μπήκες κι απ'ότι φαίνεται αποκτήσες πολύ θράσος και "γνωριμίες" οικονομικές. Άιντε και συ παρέα με τον τζουτζουκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστα ....Καρανικα καλυτερα να σωπαινεις και να κανεις παρεα τον φασιστα της Υγειας

      Διαγραφή
  2. Καλά ρε Βεροιώτη με κάθε τραγικό,γραφικό γιατί ασχολείσαι,το άτομο είναι της ιδεολογίας του Σπυρετου της κουλιοδημοκρατιας,από βορρά μέχρι τον νότο και από ανατολή μέχρι την δύση και όπου καθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχα...ρε σύ??μιλάς εσύ 🤡🤡που έβγαινες έξω και πουλούσες πνεύμα στης καφετέριες,που δεν πήγες στρατό,που δεν δούλεψες ποτέ σού (εσύ και όλοι οι όμοιοι σου)που σε πήρε από το χωριό σού και σε έδωσε ψωμί να φας.. αλλά καλά κάνετε όσο υπάρχουν ΒΟΔΙΑ που σας ψηφίζουν!!!😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτό αντικατοπτρίζει επακριβώς το ποιόν σου,σαν χίλιες λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί, αν είχα περίπτερο στη Βενιζέλου να μην εμπιστευομουνα τον Καρανικα να κάτσει στο πόδι μου ούτε μια ώρα, αλλά σκεφτείτε πόσο χρήσιμος υπήρξε όταν είχαμε πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Αλέξη Τσιπρα.
    Αφού δημόσια ο Αλέξης κάνει στροφή 360¶, νομίζει ότι είναι άλλο νησί η Λέσβος και άλλο η Μυτιλήνη, και μιλάει αγγλικά σε συζήτηση επίπεδου αρχηγων κρατών, με γνώση επιπέδου Α1 ήταν απαραίτητος ο Καρανικας.
    Για αυτό το πήρε πάνω του.
    Συγκρίνει τον εαυτό του με τον Τσιπρα.

    Έχει άδικο να έχει έπαρση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ αλλά κι εσύ χρειάζεσαι ένα μοιρογνωμόνιο κι επιστροφή στα θρανία!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ