Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερώθηκαν για την Κολπική Μαρμαρυγή και μέτρησαν σφυγό και πίεση στο ΚΑΠΗ Καλλιθέας

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον καρδιολόγο του Νοσοκομείου Βέροιας Ευάγγελο Σδόγκο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική ομιλία με θέμα «Κολπική Μαρμαρυγή - Πιάσε τον σφυγμό σου», πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2024 στο ΚΑΠΗ Καλλιθέας.


Την ενημέρωση έκανε στο κοινό ο Καρδιολόγος Επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, Ευάγγελος Σδόγκος. Η αίθουσα του ΚΑΠΗ γέμισε, στην πλειοψηφία της με γυναίκες, που θέλησαν να ενημερωθούν για ένα θέμα, ενώ άκουσαν με προσοχή τον κ. Σδόγκο, που με 
την εξαιρετικά περιγραφική και επεξηγηματική του παρουσίαση, έλυσε πολλές απορίες, ενώ έδειξε και τον σωστό τρόπο μέτρησης της πίεσης, ποια είναι τα πιο αξιόπιστα πιεσόμετρα και πού πρέπει να τα τοποθετούμε, ενώ έδειξε και τον τρόπο μέτρησης του σφυγμού μας από τον καρπό μας.


Στη συνέχεια οι συνεργάτιδες του κ. Σδόγκου, νοσηλεύτριες, Σταλίδα Ζαφειρούλα και Μαρία Θυμιοπούλου, μέτρησαν την αρτηριακή πίεση όσων επιθυμούσαν, συζήτησαν μαζί τους για την αγωγή που λαμβάνουν και απάντησαν σε τυχόν ερωτήσεις του κόσμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ