Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαζική κάθοδος των Βαλκάνιων τουριστών - Μεγάλες ουρές στα σύνορα της Βόρειας Ελλάδας

Μαζική ήταν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο η κάθοδος Βαλκάνιων τουριστών στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα Σερρών, ενώ από σήμερα το μεσημέρι βαίνει αυξανόμενη.

Συγκεκριμένα η ουρά των οχημάτων και τουριστικών λεωφορείων, είναι μεγαλύτερη των πέντε χιλιομέτρων και όσο περνούν οι ώρες αυξάνεται, με την αναμονή για τον έλεγχο αγγίζει την μία ώρα. 

Ο μεγαλύτερος αριθμός των τουριστών είναι από τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία, υπάρχουν όμως και Πολωνοί, Τσέχοι, Σλοβένοι, ενώ η πλατιά μάζα των τουριστών κυρίως από τις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου κατευθύνονται προς την Χαλκιδική, την Πιερία, την Καβάλα και την Θάσο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, η κίνηση αναμένεται να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και την Δευτέρα 17 Ιουνίου, καθώς και τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού. Παράλληλα αντίστοιχη είναι η κίνηση τις τελευταίες μέρες και Ελληνοτουρκική μεθόριο, στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων, με τους Τούρκους τουρίστες να εισέρχονται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε περιοχές τις Βόρειας Ελλάδας.

4 σχόλια:

  1. Καλώς ήλθαν στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί για διακοπές στη χώρα μας, αφού εμείς δεν βγαίνουμε πια οικονομικά με την ακρίβεια . Εμείς στη χώρα τους για φτηνή βενζίνη....Πού καταντήσαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί αν δεν έρθουν ενα καλοκαίρι στις θάλασσές μας δεν το αντέχουν. Όλοι τους ειναι φίλοι και γνωστοί, αλλά και πολλοί από αυτούς (σκοπιανοι) ...ξεροκεφαλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρχονται όλοι στην Βέροια για διακοπές να μαζέψουν δροσιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ