Το συνέδριο αυτό αποτελεί την κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης προσελκύοντας συμμετέχοντες από όλη τη χώρα.
Στο φετινό συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πλούσια θεματολογία, που περιλαμβάνει ενημερωτικά θέματα, από τις πρώτες ύλες ως τις πωλήσεις και τις πιστοποιήσεις, την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στη διατροφή, την εξωστρέφεια των ζαχαροπλαστείων και την οικονομική βιωσιμότητα, μέχρι και τις συνέργειες στο χώρο ζαχαροπλαστικής με τον τουρισμό. Επιπλέον κορυφαίες εταιρίες του κλάδου βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για νέα προϊόντα και τάσεις.
Παράλληλα, γίνεται μια προσπάθεια ώστε το ρεβανί της πόλης να κατοχυρώσει το σήμα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης, με τις διαδικασίες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο και την επιτυχία να θεωρείται δεδομένη, όπως τόνισε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο πρόεδρος των ζαχαροπλαστών Βέροιας, Τάσος Παγούρας.
Ρεβανι με ρεβανι έχει διαφορά έτσι πρόεδρε ;
ΑπάντησηΔιαγραφή